Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(Gast)Spreker workshop

6 december @ 10:00 - 13:00

Inleiding

Hoe geef je als (toekomstig) waterprofessional een activerende inspirerende gastles of lezing? Hoe deel je je kennis effectief en laat je, je publiek het belang van water ervaren? Alvast een tip van de sluier: levensechte situaties uit de watersector zijn daarbij essentieel.

Deze workshop rust je uit met didactische vaardigheden voor het geven van een gastles in het onderwijs voor een ander publiek. Je krijgt praktische tools en tips en gaat zelf aan de slag. Na afloop weet je hoe je jouw kennis over water inspirerend en pakken kan overbrengen in een gastles of lezing.

 

Praktische informatie

Datum: woensdag 6 december 2023

Tijd: 10.00-13.00 uur

Locatie: Utrecht (exacte locatie nader te bepalen)

 

Organisatie

De workshop zal verzorgd worden door Stichting Milieu Educatie (SME) in opdracht van De Stroomversnellers. Wil je meer te weten komen over deze organisaties en wat zij bijdragen aan de watersector? Neem dan gerust een kijkje op de websites!

 

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan via deze link.

We hebben plek voor 25 personen, het gaat op volgorde van inschrijving. Meld je dus snel aan! Mocht je toch niet meer kunnen, laat het ons dan graag zo snel mogelijk weten via killyan@nationaalwatertraineeship.nl

Organisator

Nationaal Watertraineeship
Telefoon
070-3319949
E-mail
info@nationaalwatertraineeship.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Utrecht
N.t.b.
Utrecht,
+ Google Maps