De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Afscheid NWT 8

Groepsfoto 15 april 2016 NWT

Op vrijdag 15 april sloten 10 van onze trainees hun tweejarige NWT-avontuur af.. Chamo, Friso, Inge, Jan Jetze, Jasper, Judith, Kyra, Natasja, Stan en Tine, we gaan jullie missen! Natuurlijk maakten we er met elkaar een mooie dag van.

Dubbeltrots!

Boven op een heuvel in Arnhem kwamen de trainees van NWT8 nog eenmaal bij elkaar. Deze 10 starters in de watersector hebben twee jaar lang lief en leed gedeeld, samengewerkt en lol gehad. We zijn dubbeltrots, want deze enthousiaste talenten hebben persoonlijk en binnen hun werk over hun grenzen heen gekeken! Daarnaast was NWT8 onze eerste echt grote traineegroep.

Altijd wat te doen

Het NWT zou het NWT niet zijn als het traineeship alleen werd afgesloten met een certificaat en een groepsfoto. Daarom deden we met alle huidige trainees een Aikido workshop en een cadeau schenk ceremonie. Uiteraard was er ook een borrel en een diner.

Tijd om uit te zwaaien!

Gefeliciteerd toppers! Jullie hebben je certificaat binnen. En een definitief afscheid is dit niet, want jullie gaan verder als alumni. We hopen jullie nog vaak te zien!


Eerste bodemtrainees v...overzichtRoadshow gaat samenwer...


> Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in en ontvang ca. vier keer per jaar het laatste nieuws.