De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Afscheid NWT9 bij Jamie Olivers Fifteen

Kookworkshop NWT9

Op 7 oktober hebben we na twee jaar afscheid genomen van NWT9. In stijl natuurlijk! We kregen een zeer warm welkom bij restaurant Fifteen. De trainees toastten met elkaar op het afronden van het traineeship en ze deelden cadeaus uit aan elkaar als aandenken aan een mooie tijd samen. Ook het programmabureau en trainers Jet en Eveline werden verrast met een mooi cadeau. Hierna was het tijd voor een laatste gezamenlijk project. In een kookworkshop verzorgde de groep samen voor 80 man een Italiaans hoofdgerecht. Een afsluitende borrel in café van Pakhuis de Zwijger maakte de avond compleet.

Ariët, Douwe, Lars, Minke, Peter en Sander, hartelijk bedankt voor jullie inzet de afgelopen twee jaar. We wensen jullie heel erg veel succes en hopen jullie nog vaak terug te zien bij NWT bijeenkomsten!


AgendaoverzichtWetskills United Kingd...


> Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in en ontvang ca. vier keer per jaar het laatste nieuws.