De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

De projectpresentaties komen er weer aan!

Foto: Renée Vergouwe

Naast persoonlijke ontwikkeling staat ook het opbouwen van een breed netwerk binnen ons traineeship centraal. In de afgelopen weken zijn onze trainees weer gestart met hun projecten. In groepen werken zij bij een van de organisaties aan een water/bodeminhoudelijk vraagstuk. Zo leren zij niet alleen hun eigen organisatie kennen maar ook die van medetrainees.

Om de resultaten van deze projecten met u te delen, nodigen wij u graag uit voor de Presentaties Voorjaarsprojecten. Deze editie vindt plaats op vrijdag 27 maart 2020 bij het Waterschap Vallei en Veluwe in Apeldoorn.

Deze projectperiode staan de vragen van Waterschap Vallei en Veluwe, Rijkswaterstaat, Waterschap Hollandse Delta, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, Waterschap Drents Overijsselse Delta, Stantec, Waterschap De Dommel, Gemeente Boxmeer, Waterschapsbedrijf Limburg, Stichting Waterproef, Waternet, Gemeente Utrecht, Waterschap Brabantse Delta, Gemeente Barneveld, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, Witteveen+Bos, Unie van Waterschappen (Dutch Water Authorities), Roelofs Advies en Ontwerp B.V. en Wateropleidingen centraal! Wil jij ook een breed netwerk opbouwen in combinatie met een te gek persoonlijk leiderschapsprogramma? Meld je aan via de website https://lnkd.in/emDj7Pj, dan maken we snel kennis!


Je grootste asset ben ...overzichtAgenda najaar 2019


> Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in en ontvang ca. vier keer per jaar het laatste nieuws.