De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

WaterTraineeVanStart

Vandaag lanceren we de actie #WaterTraineevanStart. In deze bijzondere tijd ondersteunen wij drie startende trainees maximaal bij hun zoektocht naar een baan en goede start in de watersector.

Starten in Coronatijd

Deze tijd brengt nieuwe vragen met zich mee, zeker voor trainees die nog moeten beginnen aan hun carrière.

Komende weken volgen wij onze watertrainees Fleur van Gool, Yves Bonné en Robin de Boer. Wie zijn deze jonge talenten? Waarom kiezen zij voor het traineeship? Hoe gaat het solliciteren in deze tijden? Hoe gingen de eerste onlinegesprekken en hoe ervaren zij de trainingen en begeleiding vanachter het beeldscherm? Fleur, Yves en Robin delen al hun ervaringen als starter in de watersector.

Doe mee en help mee!

Volg #WaterTraineeVanStart om op de hoogte te blijven! Elke donderdag geven wij een update via onze sociale mediakanalen.

Ben jij ook een starter opzoek naar tips&tricks? Of ben jij iemand die deze trainees kan helpen? Neem contact met ons op of communiceer via de sociale mediakanalen!

 


WaterTraineeVanStart (...overzichtNWT leert van deze tij...


> Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in en ontvang ca. vier keer per jaar het laatste nieuws.