De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

NIEUW: Informatiebijeenkomsten


 

NIEUW: Elke 2 weken organiseren wij een informatiebijeenkomst!

Wil jij de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en daarnaast een groot netwerk opbouwen binnen de watersector? Neem deel aan het Nationaal Watertraineeship!

Ons traineeship is een tweejarig programma waarbij je jezelf inhoudelijk én persoonlijk ontwikkeld! Je werkt vier dagen in de week bij een organisatie in de watersector en volgt een dag per week het persoonlijk leiderschap programma. Met persoonlijk leiderschap bedoelen we dat jij de leiding neemt over je eigen ontwikkeling! In deze twee jaar onderzoek je als het ware wat je zelf wilt, wat jou drijft, wat voor werk en organisatie het best bij jou past en nog veel meer!

Elke 2 weken organiseren wij een vrijblijvende informatiebijeenkomst, de eerstvolgende bijeenkomsten zijn van 08.30 tot 10.00 uur op:

 

  • dinsdag 22 september
  • dinsdag 6 oktober
  • dinsdag 20 oktober  

Hier vertellen we meer over het traineeship, waar we voor staan, hoe het traineeship is opgebouwd en de selectieprocedure. We beantwoorden ook al jouw vragen! 

Voor meer informatie en aanmeldingen klik hier. 


Watertrainees extra in...overzichtProgramma Digitaal Ken...


> Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in en ontvang ca. vier keer per jaar het laatste nieuws.