De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

PROJECT24 gaat door!

Ons medior/senior programma PROJECT24 gaat door! De afgelopen twee jaar hebben er drie pilotgroepen gedraaid en na een zeer succesvolle evaluatie van alle drie de groepen hebben we besloten door te gaan!

Aanmelden van complexe projecten vanuit de sector ter uitvoering van een team enthousiaste professionals kan weer. Wil jij zo'n enthousiaste professional zijn die eens op een heel andere manier buiten de eigen grenzen kijkt en ervarend leert van zowel het inhoudelijke project als een op maat gemaakt programma voor persoonlijke ontwikkeling. Meer weten? Kijk op www.project-24.nl of neem contact op met Naomi.

Drie projecten; drie verschillende ervaringen

De afgelopen twee jaar hebben 15 professionals hun vertrouwen gegeven aan PROJECT24 om een reis te maken rondom thema's als werken binnen complexe projecten, werken met onzekerheid en de zingeving van het werk. Allemaal aan de hand van drie aangeboden inhoudelijke projecten ontstond er niet alleen dynamiek tussen de verschillende individuen, maar ook werkstijlen en kennis.


Save the Date: Open Hu...overzichtVINU: trainees kunnen ...


> Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in en ontvang ca. vier keer per jaar het laatste nieuws.