De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Projectpresentaties bij Waternet

Afgelopen vrijdag 7 april vonden de halfjaarlijkse projectpresentaties plaats. Deze keer was Waternet de gastheer. De presentatiezaal bood niet alleen plaats aan zo'n honderd gasten, maar gaf ook een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Tijdens deze ochtend werden zowel Water- als Bodemprojecten gepresenteerd en ook de onderwerpen onderling waren erg divers. Van meer technisch inhoudelijke onderwerpen zoals het meten van bestrijdingsmiddelen als onderwerpen gericht op privacy, burgerparticipatie en hoe meer jongeren enthousiast gemaakt kunnen worden voor de watersector. De dertien projecten kregen allemaal vijf minuten de gelegenheid om over hun project te pitchen. Hierna was er gelegenheid voor vragen, waardoor de ochtend gekenmerkt werd door interactie tussen zowel trainees als opdrachtgevers onderling. Uiteraard mocht een traditiegetrouw NWT-gebakje niet missen en bood de afsluitende lunch ook een mooie gelegenheid om nog na te praten. We kijken terug op een geslaagde dag!


Excursie: Brussels imp...overzicht1dag10liter: Wereld Wa...


> Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in en ontvang ca. vier keer per jaar het laatste nieuws.