Wij zoeken: Talentmanager Nationaal Water- en Bodemtraineeship

Betekenisvolle carrière

De water- en bodemsector is volop in beweging. Organisaties in onze sectoren zijn dan ook altijd op zoek naar talent dat helpt bij de uitdagingen van de toekomst. Zéker nu we ons midden in fundamentele transities bevinden.
Het Nationaal Water- en Bodemtraineeship (NWT/NBT) geeft hier invulling aan door trainees een betekenisvolle carrière in de sectoren te geven. Met hun frisse blik helpen ze organisaties verder.

Collega voor ons programmabureau

Het traineeship bestaat uit onderdelen zoals trainingen, ontwikkelgroepen, coaching, het ontdekken van de sector, traineeprojecten, de werkplek en sociale activiteiten. Deze mix van activiteiten helpt de trainee om zichzelf zowel op inhoud als persoonlijk vlak met de andere trainees te ontwikkelen. Vanwege de groei van ons traineeship zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons programmabureau. Onze talentmanagers zijn veel onderweg naar trainees en naar deelnemende organisaties. Het hoofdkantoor in Den Haag is je thuishaven waar je ongeveer twee dagen per week verwacht wordt aanwezig te zijn. Vanuit huis werken is soms ook mogelijk. Als talentmanager begeleid jij trainees tijdens hun ontwikkelreis.

Luisteren en verbinden

Wij zoeken een collega die energie krijgt van het begeleiden van trainees en de water- en bodemsector kent. Ben je in staat om te luisteren en de verbinding te leggen tussen de ontwikkeling van de trainee en de toepassing in de praktijk? Dan is dit een mooie kans voor jou. Naast het begeleiden van jouw trainees help je ook mee aan de selectie van toekomstige trainees en het actief contact houden met de (toekomstige) werkgevers.

Voor 14 augustus

Wil jij meehelpen aan de verdere groei van het traineeship en op deze manier bijdragen aan een betere leefomgeving, laat het ons voor 14 augustus weten. Per 1 september kan je aan de slag. Ervaring is voor deze uitdaging nodig. Deze kan variëren tussen de 3 en 30 jaar.

Reacties kunnen gemaild worden naar:
info@nationaalwatertraineeship.nl

Heb je vragen dan kun je deze stellen aan onze programmamanager Helen van Zundert (06-83 674 702) en aan de directeur Jaap Feil (06-22 016 178).

Meer nieuws

Trainees op bezoek bij Mark Harbers

Vandaag waren onze trainees op bezoek bij de minister van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om vanuit hun perspectief als jonge water- en bodem professionals een brief te overhandigen…
Lees meer

Kennisfestival 7 april 2023

Elk half jaar organiseren wij het Kennisfestival met het Nationaal Water-; Energie; en Bodemtraineeship; hier presenteren onze 130 trainees de resultaten van de 28 projecten die zij hebben gedaan bij…
Lees meer