De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Waterschap De Dommel

Marly Maaike

Waterschap De Dommel doet al vanaf het begin van het NWT mee met het traineeship. Zo hebben de afgelopen jaren al 8 trainees hun traineeship binnen De Dommel gerealiseerd. Het Waterschap hecht veel waarde aan opleiding en persoonlijke ontwikkeling, en steunt het NWT dan ook door lid te zijn van de Adviescommissie.

Ruim 400 medewerkers werken bij Waterschap De Dommel aan schoon, veilig en voldoende water in Midden-Brabant. De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden ze belangrijk.

Spreekt een informele werkomgeving je aan? Kijk je altijd naar hoe je werk nog beter, efficiënter en duurzamer kan? Ben je flexibel genoeg om mee te gaan met de steeds veranderende omgeving? Ben je resultaatgericht? Kan je de vrijheid om zelf je tijd in te delen aan? Ben je gepassioneerd op jouw vakgebied? Wil je continu investeren in je eigen groei?


Waterschap Brabantse D...overzichtWaterschap Drentse Ove...