De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Trainee Iris

Werk met jouw talent

Stan van den Bosch

Werk met talent

Waterschap De Dommel

Elize in personeelsblad De Dommel

Elize Steven Jasper Marloes Els Tom

Waterschap De Dommel doet al vanaf het begin van het NWT mee met het traineeship. Zo hebben de afgelopen 5 jaar al 4 trainees hun traineeship binnen De Dommel gerealiseerd. Het Waterschap hecht veel waarde aan opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zij steunen het NWT dan ook door lid te zijn van de Advies Commissie.

Ruim 400 medewerkers werken bij Waterschap De Dommel aan schoon, veilig en voldoende water in Midden-Brabant. De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden ze belangrijk.

Spreekt een informele werkomgeving je aan? Kijk je altijd naar hoe je werk nog beter, efficiënter en duurzamer kan? Ben je flexibel genoeg om mee te gaan met de steeds veranderende omgeving? Ben je resultaatgericht? Kan je de vrijheid om zelf je tijd in te delen aan? Ben je gepassioneerd op jouw vakgebied? Wil je continu investeren in je eigen groei?


Waterschap Aa en MaasoverzichtWaterschap Drentse Ove...