De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Trainee Iris

Werk met jouw talent

Stan van den Bosch

Werk met talent

Waterschap Limburg

Waterschap Limburg

Rogier, Nienke Arjen  Sam

Waterschap Limburg, voorheen Peel en Maasvallei, is deelnemer aan het traineeship sinds april 2015. Er zijn toen direct drie trainees bij ze van start gegaan. Met name ter ondersteuning van de werkzaamheden die ontstaan door het Delta Programma/Hoogwater Beschermingsprogramma.

Waterschap Limburg is een professionele waterpartner in Noord- en Midden-Limburg. Van Mook tot Roermond zorgen wij voor droge voeten, voldoende water, schoon water en veilige dijken. Het beheergebied van Waterschap Limburg beslaat de gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Leudal, Maasgouw, Mook en Middelaar, Nederweert, Peel en Maas, Roermond, Venlo, Venray en Weert.

Ruim 180 enthousiaste medewerkers staan voor de uitdaging het waterbeheer van de 21e eeuw vorm te geven. In het werk van het waterschap staat samenwerken, communiceren, doelmatigheid, duurzaamheid en goed werkgeverschap centraal. Wij hebben de ambitie om tot de top van de Nederlandse waterschappen te horen.

Waterschap Limburg is sinds 2004 hét waterschap voor Noord- en Midden Limburg. Het beheergebied van Waterschap Limburg omvat een oppervlakte van 130.000 hectare en zorgt voor veilige dijken, droge voeten en schoon en voldoende water voor 155.000 huishoudens.

Het waterschap is continu in beweging. Inspelen op wat zich afspeelt ‘buiten', trends en ontwikkelingen hoort bij het dagelijks werk. Dit vraagt flexibiliteit en creativiteit, maar maakt werken bij het waterschap uitdagend en afwisselend.


Royal HaskoningDHVoverzichtWaterschap Rivierenlan...