De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Trainee Iris

Werk met jouw talent

Stan van den Bosch

Werk met talent

Mensen achter het NWT

Programma bureau

Het traineeship wordt uitgevoerd door het programmabureau, werkzaam bij H2O-job in Den Haag. H2O-job is een van de initiatiefnemers van ons sectorbrede traineeship. Wij staan voor een persoonlijke, maar natuurlijk ook professionele begeleiding en organisatie van het NWT. Wij nemen graag met trainees en organisaties de sprong!

> lees meer

Trainers/coaches

Onze trainingen worden gegeven door een vast team van trainers. Iedere groep heeft een vaste trainer en die alle trainingen verzorgt. De coach verzorgt de persoonlijke coachsessies en ondersteund de groep tijdens intervisie bijeenkomsten.

> lees meer

Ambassadeurs

De ambassadeurs van het traineeship ondersteunen het traineeship, zowel binnen de watersector als daarbuiten. Ze zijn beschikbaar voor onze trainees, ter inspiratie en als contactpersoon. Zo bieden ze ondersteuning bij opdrachten, het creëren van een netwerk en het vinden van ingangen binnen de sector.

> lees meer

Adviescommissie

De adviescommissie bestaat uit afvaardigingen van trainees, opdrachtgevers en partners. De adviescommissie werkt samen met het programmabureau aan behoud en versterking van het traineeship, zodat het Nationaal Watertraineeship binnen de watersector bekend (blijft) staa(n)t als kwalitatief hoogstaand programma dat goed aansluit op de wensen van de sector en mogelijke nieuwe trainees. Samen met het programmabureau zorgen de leden van de adviescommissie voor de evaluatie en de ambities van het programma en dragen zo bij aan de sturing van de dagelijkse praktijk.

> lees meer

Partners

Het Nationaal Watertraineeship is ontwikkeld door H2O-job in samenwerking met het Human Capital Water & Delta-programma van het Netherlands Water Partnership. Het traineeship wordt onder meer gesteund door de volgende partijen.

> lees meer