De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Programmabureau

Helen van Zundert

Helen werkt sinds 2002 in de personeelsbemiddeling en heeft veel ervaring als accountmanager binnen het milieuwerkveld. Sinds de start in 2009 is ze betrokken bij H2O-job. Helen is vanaf de start van het Nationaal Watertraineeship in 2010 een van de programmamanager.

Het leukste aan haar functie vindt ze het werken met pas afgestudeerden, die hun eerste stap op de arbeidsmarkt gaan zetten. "Ik vind het geweldig om deze groep te laten zien hoe leuk en interessant de watersector is!"

Contactgegevens

> lees meer

Naomi Timmer

Naomi is sinds september 2012 bij het Nationaal Watertraineeship actief. Voor die tijd was ze project- en communicatieadviseur bij diverse overheden en NGO's, en campagneleider bij de Provinciale Statenverkiezingen. Naomi is afgestudeerd politicoloog en religiewetenschapper. Ze is samen met Helen programmamanager van het Nationaal Watertraineeship.

"Ik zie het als een uitdaging om het Nationaal Watertraineeship strategisch in de markt te zetten, zowel bij trainees als opdrachtgevers."

Contactgegevens

> lees meer

Jaap Feil

Jaap studeerde milieutechnologie bij Van Hall Larenstein en volgde daarna een master e-commerce aan de Erasmus Universiteit. Hij werkt sinds 1996 in de personeelsbemiddeling, in 2009 zette hij H2O-job op. Het jaar daarna startte hij samen met het NWP het Nationaal Watertraineeship op.

"Wat mij bindt aan het traineeship, is het werken met jong talent en hun de ruimte te geven om zich te ontwikkelen. De trainees houden mij scherp."

> lees meer

Anna Knol

Anna studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en kwam tijdens haar stage in 2015 voor het eerst terecht bij het programmabureau van het Nationaal Watertraineeship. Sinds 2016 werkt ze als programmamedewerker aan diverse zaken in het kader van HR en communicatie  bij zowel het Nationaal Watertraineeship als het Nationaal Bodemtraineeship.

"Het leuke aan mijn werk is om betrokken te zijn bij de grote ontwikkeling van de trainees, van het eerste selectiegesprek tot het afronden van het traineeship, en om via social media te laten zien wat het Nationaal Watertraineeship allemaal te bieden heeft."

> lees meer

Katia Ramaker

Als kersverse moeder is Katia Ramaker nieuw aan de slag bij NWT en voelt ze zich als een vis in het water tussen haar nieuwe collega's en rol als Officemanager. Door haar verleden als recruiter kan zij goed mee in de wereld van verbindingen leggen tussen werkgever en starter. Haar marketing- en communicatieverleden komt goed van pas bij het organiseren van events. Ze kan niet wachten om jonge waterprofessionals te ontmoeten en kan helpen aan een mooie start van hun carrière!

> lees meer

11.07.2018

Sannah Nagelkerken

Sannah heeft de afgelopen jaren veel studie- en werkplekken verkend. Met een brede blik voor mens en omgeving rondde zij haar bachelor Sociale geografie en Planologie in Amsterdam af en besloot zich meer te richten op de Leer der Internationale Betrekkingen (in Groningen). Gedurende haar studieloopbaan heeft Sannah veel kennis opgedaan op verschillende vlakken: communicatie, bestuur en organisatie, politieke lobby, onderzoek en werkervaring binnen (semi) overheidsinstellingen.

Als starter (her)kent Sannah als geen ander de gedrevenheid en enthousiasme van young professionals, en wil dan ook niets liever dan ‘deze doelgroep zelf de diversiteit van de watersector laten ontdekken en daarnaast een ontwikkelingstraject op maat bieden'.

> lees meer