De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Naomi Timmer

Naomi Timmer - Nationaal Watertraineeship

Naomi is sinds 2012 programmamanger bij het Nationaal Watertraineeship. Daarnaast is zij mede vormgever van Project24 en programmadirecteur van het European Junior Water Programme. “Ik houd ervan om nieuwe concepten uit te werken”, zegt ze. “Vanuit een heldere visie complete programma’s opzetten en daadwerkelijk dingen voor elkaar krijgen, daar word ik blij van. Het geeft zoveel energie om mensen en organisaties aan elkaar te verbinden!"

"Dat we daarbij te maken hebben met de combinatie publiek-privaat maakt het extra boeiend. Als er op dit spanningsveld nieuwe samenwerkingen ontstaan, weet ik dat we echt iets bijdragen. Ik hoop dat we mensen uitdagen om verder te kijken dan hun eigen baan en organisatie. Je kunt iets bijdragen aan het grotere verhaal door je te ontwikkelen en door samen te werken met anderen. Op welk punt in je carrière je ook zit.” Het leukste vind ze het om trainees op weg te helpen en uit te dagen hun plek binnen de sector te vinden.

Wil je contact opnemen met Naomi?

ntimmer@nationaalwatertraineeship.nl of 070-3319949


Helen van ZundertoverzichtJaap Feil