De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Marc de Vries

Als het even kan, springt Marc op zijn racefiets, achter de piano, of langs de lijn bij een voetbalwedstrijd van zijn zoon. Even fanatiek is hij als trainer van het Nationaal Watertraineeship. Groepen trainen en coachen is wat hij het liefste doet. Tijdens zijn HR-verleden ontwikkelde hij een zesde zintuig voor de ontwikkelmogelijkheden van mensen en teams.

” Wat ik als trainer écht belangrijk vind”, zegt hij, “is care to dare. Ik creëer veilige omgevingen van waaruit mensen uitdagingen durven aangaan. Fouten maken mag. Dat is zelfs onvermijdelijk als je je verder wilt ontwikkelen!” Marc is niet alleen geïnteresseerd in menselijk gedrag. Met zijn achtergrond in de sociale geografie heeft hij ook interesse in onze dagelijkse leefomgeving. Of zoals hij het zelf zeg: “Wat is er nu mooier dan als trainer een bijdrage leveren aan de loopbaan van jong talent én aan een veilige en gezonde leefomgeving?”


Eveline van der Giesse...overzichtMarieke Galesloot