De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Wytze Hilgers

 

Waternet

Volgens mijn vader kon ik eerder zwemmen dan lopen. Ik zal nooit weten of dit waar is, maar ik weet wel dat ik een echte waterliefhebber ben. Zwemmen, waterpolo, (wind)surfen of genieten van een lekker bad, ik word er gelukkig van. In de watersector voel me dan ook als vis in het water.

Ik heb zowel een technische (bachelor aviation studies/luchtvaarttechniek) als een organisatorische (master Beleid, Communicatie en Organisatiewetenschappen) achtergrond. Voor Waternet werk ik op de afdelingen Bestuurs- en Directieondersteuning, Marketing & Communicatie en Mens & Organisatie. Binnen deze afdelingen focus ik mij op jongerenstrategie en communicatie. Het is mijn doel om jongeren bewust te maken van de belangrijke waterthema’s van deze tijd. Op deze manier probeer ik een bijdrage te leveren aan een schonere, veiligere en eerlijkere wereld. Ik voel mij gezegend dat ik op deze manier invloed kan uitoefenen. Het NWT voorziet mij van kennis en een breed netwerk van mensen met een gedeelde passie. Dit geeft mij energie en het zorgt ervoor dat ik mijn werk nog beter kan doen.

Wytze is trainee van april 2019 tot april 2021.


LisanneoverzichtIris Adriaansen