De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière.

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

NWT19

Wesley van Beek

Ik ben Wesley en ben in Oktober 2019 begonnen met het NWT. Nadat ik was afgestudeerd wilde ik gaan werken - mogelijk in combinatie met een traineeship. Ik zocht het internet af naar de mogelijkheden en concludeerde dat het traineeship van het NWT mij het meeste aansprak, omdat het specifiek mijn sector aanspreekt, maar dat het niet binnen een bedrijf gebeurt (een intern traineeship).

> lees meer

Jeroen de Bruin

Mijn interesse in duurzaamheid is ontstaan na een reis naar Maleisisch Borneo, waar meer palmolie dan regenwoud te vinden is. Met de studies Biologie en Sustainable Development in Utrecht heb ik mij kunnen verdiepen in de effecten van milieuvervuiling en klimaatverandering. Duurzame vraagstukken zijn ingewikkeld en wat mij opviel is dat er één grote verbindende factor is: water. Mijn volgende uitdaging is daarom het ontdekken van de watersector. Het Nationaal Watertraineeship en mijn werk bij Waterprof sluiten hier perfect bij aan!

> lees meer

Ilse Ramaker

Ik ben Ilse Ramaker, woon in Mariënberg en ben 22 jaar. In juni 2019 ben ik afgestudeerd in Ruimtelijke ordening en planologie op Saxion te Deventer. Tijdens de opleiding kreeg ik als student veel vrijheid en heb ik me kunnen verdiepen in de thema’s klimaat en energie. Waar ik mij over verbaasde, is dat enorm veel partijen binnen de ruimtelijke ordening aan de slag zijn met duurzaamheid, maar nog niet goed weten hoe ze dit moeten aanpakken.

> lees meer