Sannah Nagelkerken

‘In je kracht staan’ en ‘durven dromen’, zomaar wat mooie werkvloerclichés maar die zeker gelden voor ons traineeprogramma.

Ik vind het bijzonder om te zien hoe (snel) jonge mensen ontwikkelen. Samenwerking tussen trainees onderling en met ons en de trainers werkt enthousiasmerend en stimuleert enorm om ieders dromen na te jagen en talenten tot bloei te laten komen. Ook die van mijzelf. Ik krijg energie van dit werk!

Nog steeds herken ik de gedrevenheid en ambities van jonge mensen en voel ik me, na ruim twee jaar, nog even betrokken bij het traineeprogramma als bij mijn start. Ik wil trainees ondersteunen in de zoektocht naar ‘wie ben ik, wat kan ik, maar vooral wat wíl ik’ en wil hen daarnaast de diversiteit van het water- en bodemwerkveld laten zien.

Als starter (her)kent Sannah als geen ander de gedrevenheid en enthousiasme van young professionals, en wil dan ook niets liever dan ‘deze doelgroep zelf de diversiteit van de watersector laten ontdekken en daarnaast een ontwikkelingstraject op maat bieden’.

Contact opnemen met Sannah?

snagelkerken@nationaalwatertraineeship.nl of 070 – 2195030

Menu