Trainee Adviseur Legger Waterveiligheid

Word jij blij van techniek en kan jij als geen ander informatie verwerken in het programma GIS? Ben jij doortastend en laat je geen kaas van je brood eten? Dan is deze functie als adviseur legger waterveiligheid bij HHNK echt iets voor jou!

Waar ga je werken?

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier: een innovatief waterschap, ambitieus met grote uitdagingen in beheer en ontwikkeling. Ten dienste aan de samenleving. Kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel. In 2025 zijn we CO2 neutraal. Elke dag werken 800 medewerkers aan de bescherming van het land en de kwaliteit van het oppervlaktewater. Bij een (dreigende) crisis pakt de crisisbeheersingsorganisatie de regie. Iedere HHNK’er kan daarin een taak krijgen. We werken nauw samen met andere instanties die met water te maken hebben, zoals PWN, Rijkswaterstaat, de provincie Noord- Holland, de gemeenten, LTO, ondernemers, bewoners, (sport)vissers, schaatsers en natuurbeschermers. HHNK houdt rekening met ieders belang en het algemeen belang staat voorop.

Jouw bijdrage

Als trainee adviseur legger Waterveiligheid zorg je ervoor dat de legger voor de keringen op orde wordt gebracht. Het gaat om het inhoudelijk controleren en op (laten) stellen van de primaire keringen en regionale keringen. Vervolgens moet dit bijgewerkt worden via het GIS systeem en zorg je ervoor dat de wijzigingen bestuurlijk worden vastgelegd.

Wie ben jij?

Jij bent een besluitvaardige en betrokken collega die proactief en resultaatgericht te werk gaat, een verbinder die positief kritisch is. Naast een afgeronde HBO opleiding richting bijvoorbeeld Civiele Techniek beschik je over enkele jaren werkervaring in het adviseren op gebied van Waterveiligheid en het werken met GIS. Hiervoor is het noodzakelijk dat je stevig in je schoenen staat en besluiten durft te nemen.

Het programma van het Nationaal Watertraineeship

Het Nationaal Watertraineeship brengt jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Je ontvangt onder andere trainingen op het gebied van vakinhoudelijke, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Denk aan coaching, intervisie en gastcolleges van vele experts. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij vier verschillende organisaties in de sector. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een breed netwerk. Tijdens het traineeship leer je zowel de watersector als jezelf goed kennen. Daardoor beschik je na twee jaar bij één werkgever over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk’ te beginnen. Jouw duurzame toekomst begint hier!

Wil jij meer weten over deze functie?

Neem contact op met Renée Vergouwe, Renee@nationaalwatertraineeship.nl of bel naar +31 6 396 92 538.

 

Solliciteren doe je doormiddel van het versturen van je CV, diploma, cijferlijst, motivatie en een foto van jezelf naar info@nationaalwatertraineeship.nl

Meer vacature