Trainee Beleid en Bestuur

Heb je affiniteit met regelgeving en politieke besluitvorming en kun je goed communiceren? Word dan Trainee Beleid en Bestuur bij Vewin! Ontwikkel jezelf en maak samen met ons impact op onze leefomgeving.

 

Jouw Trainee Functie (omgeving Den Haag)
Vewin is de Vereniging van waterbedrijven in Nederland. Ondernemingen, met gemeenten en provincies als aandeelhouders, die er voor zorgen dat overal in Nederland 24/7 kwalitatief hoogwaardig drinkwater geleverd wordt. De belangrijkste taak van Vewin is het in Den Haag en Brussel behartigen van de belangen van haar leden. Dit met als doel gunstige condities tot stand te brengen en te houden voor de continue productie van goed drinkwater.

Jouw Team
Vewin wil het team uitbreiden en daarmee de kans bieden aan een trainee om werkervaring op te doen. Qua werkzaamheden wordt gedacht aan ondersteuning bij de beleids- en lobbyactiviteiten, met name op het terrein van de bronbescherming (grond- en oppervlaktewater). Daarnaast kan ad hoc ondersteuning gevraagd worden van de diverse stuurgroepen.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur met kennis van beleid en bestuur. Affiniteit met regelgeving en politieke besluitvorming is een pré. Daarnaast is het van belang dat je goed moet kunnen communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Meer nieuws

Trainee Management

Sta jij sterk in je schoenen en ben je iemand die van aanpakken weet? Vind jij het een feest om samen te werken en heb je uitstekende communicatieve skills? Dan…
Lees meer

Trainee Dataspecialist

Ben je analytisch sterk, daadkrachtig en vind je het leuk om te werken met data? Word dan Trainee Dataspecialist bij het Nationaal Watertraineeship! Ontwikkel jezelf en maak samen met ons…
Lees meer
Menu