Trainee Duurzame Waterstrategie

Ga jij meehelpen met de duurzame waterstrategie van Aviko waar te maken? Krijg jij energie van de uitdaging om zowel Nationaal als internationaal aan de slag te gaan? Help dan mee de waterambitie te vertalen en vorm te geven, als onderdeel van een grote Sustainability strategie!

 

Jouw bijdrage 

Aviko is grote speler in de levensmiddelenindustrie met een wereldwijde groeistrategie. Het programma opzetten voor meerdere fabrieken, zowel nationaal als internationaal. Je bent een spil in de communicatie met diverse partijen; van productie tot directie, zowel intern als extern gericht. Er is ondersteuning vanuit Cosun met een innovatiecentrum met zowel theoretische en praktische expertise. Er zijn duidelijke duurzaamheidsdoelstellingen, ook gericht op de keten.

Jouw team

Aviko is een bedrijf met internationaal karakter, fabrieken in meerdere landen in de EU en Azië. Je komt te werken in een klein team met korte lijnen wat jouw werkzaamheden ten goede komt en direct zichtbaar en inzetbaar in een dynamische en open organisatie. Je hebt de kwaliteiten om zelfstandig te werken en te ontdekken wat er beter kan en weet dit goed over te brengen bij de verschillende afdelingen.

Wie ben jij?

Je beschikt over voldoende kennis om ideeën te toetsen op haalbaarheid en uitvoerbaarheid op grote schaal. Je deinst er niet voor terug om bestaande (overleg)structuren opnieuw te bekijken en zo nodig aanpassen.

 

Het programma van het Nationaal Watertraineeship

Het Nationaal Watertraineeship brengt jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Je ontvangt onder andere trainingen op het gebied van vakinhoudelijke, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Denk aan coaching, intervisie en gastcolleges van vele experts. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij vier verschillende organisaties in de sector. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een breed netwerk. Tijdens het traineeship leer je zowel de watersector als jezelf goed kennen. Daardoor beschik je na twee jaar bij één werkgever over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk’ te beginnen. Jouw duurzame toekomst begint hier!

 

Wil jij meer weten over deze functie?

Neem contact op met Jaap Feil, Jaap@nationaalwatertraineeship.nl of bel naar +31 6 22016178.

Solliciteren doe je doormiddel van het versturen van je CV, diploma, cijferlijst, motivatie en een foto van jezelf naar info@nationaalwatertraineeship.nl

Meer vacature