Trainee Gemeente Berkelland

Gemeente Berkelland zoekt versterking voor haar waterkamer. Er komen uitdagingen op de gemeente af in zowel bebouwd als landelijk gebied. En op brede thema’s zoals riolering, watermanagement en infrastructuur. Daarnaast staat de gemeente voor een aantal nieuwbouwopgaven, waar je ingezet kunt worden. Als trainee ga je op al deze gebieden een rol kunnen spelen, je leert breed inzetbaar te zijn en er is veel ruimte richting te geven aan jouw persoonlijke groei.

Jouw taken:

  • Opstellen waterplan, gericht op klimaatadaptatie in stedelijk en landelijk gebied.
  • Bijdragen aan basisrioleringsplan (BRP).
  • Centraal aanspreekpunt beheer en onderhoud riolering. Niet operationeel, maar aansturend en coördinerend t.a.v. derde partijen.
  • Beoordelen van water/rioleringsplan bij nieuwbouwplannen.
  • (Gedeeld) Projectleiderschap op gebieden water en riolering.

Jouw profiel:

  • HBO/WO opgeleid: Belangrijk is dat je enthousiast bent over bovengenoemde thema’s en werkzaamheden, achtergrond is ondergeschikt. Er is veel ruimte inhoudelijk te leren van ervaren collega’s en eventueel aanvullende inhoudelijk opleidingen.
  • Open en flexibel: Een afwisselende functie waar je zowel met hoofd als handen werkt. Jij vindt dit leuk en kunt hiertussen schakelen.
  • Analytisch en pragmatisch: Je kunt complexere opdrachten vertalen in praktisch uitvoerbare taken en goed prioriteren.
  • Proactief: Er is veel ruimte voor initiatief in de organisatie en dit wordt aangemoedigd.
  • Betrouwbaar en zelfstandig: Je komt afspraken na en wil graag snel zelf aan de slag kunnen.

Hoe werkt het?

We beloven je niet zomaar een vliegende start van je carrière. Je zult namelijk zelf de handen uit de mouwen moeten steken. Vanaf  dag één ga je aan de slag bij een organisatie die ertoe doet. Hier werk je vier dagen per week in de praktijk om jouw vak te leren. De vrijdagen staan in het teken van jou! We gaan aan de slag met reflectie, persoonlijke groei, kennisdeling en onderlinge kennismaking. Daardoor leer je niet alleen jezelf, je medetrainees en de sector goed kennen, maar bouw je ook in zeer korte tijd een waardevol netwerk op. En juist naar deze combinatie zijn organisaties hard op zoek.

Solliciteren doe je op de wijze die bij jou past vanuit de vraag: wat kun jij betekenen voor de watersector in Nederland? En hoe wil je daar jouw deelname aan het traineeship voor inzetten? De vorm daarvoor is vrij. Wel ontvangen we graag je CV. Indien je kiest voor een filmpje (max. 2 minuten) of een online presentatietool, ontvangen we die graag als link in je CV. Leef je uit! Als het maar aanspreekt en kort en bondig is.

Meer weten? Neem contact op met Bart van de Ven van het Nationaal Watertraineeship, bart@nationaalwatertraineeship.nl of bel naar 06 342 188 69.

Solliciteren doe je doormiddel van het versturen van je CV, diploma, cijferlijst, motivatie en een foto van jezelf naar info@nationaalwatertraineeship.nl

Meer vacatures

Trainee systeem engineering

Wil jij je graag ontwikkelen en wil je een maatschappelijke impact hebben? Dan is dit traineeship iets voor jou! Je krijgt een fulltime arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar…
Lees meer