Trainee / Junior Adviseur Gemalen, Watertransport en Zuiveringen

Aveco de Bondt is een ingenieurs-, advies en projectenbureau. Door heel Nederland voeren we uitdagende en multidisciplinaire projecten uit in de openbare ruimte. Aanpakkers in hart en nieren met een duidelijke missie: Nederland fundamenteel verbeteren. Samen de schouders eronder en gaan!

Jouw bijdrage

Hoe pas je een historische molen zo aan dat het te gebruiken is als een modern, duurzaam en visvriendelijk gemaal zónder de cultuurhistorische waarde te verminderen? En hoe ontwerp je een afvalwatertransportsysteem op een duurzame wijze? Deze vragen ga jij als junior adviseur gemalen, watertransport en zuiveringen beantwoorden! Samen met jouw collega’s zet je onderzoeken uit, maak je berekeningen en ontwerpen.

Jouw team

Het is een divers team, verspreid over het hele land. Ze werken voornamelijk op de kantoren in Holten, Nieuwegein of Rotterdam. Eén dag in de week is er een ‘samenwerkdag’ in Nieuwegein, waar het team bijeenkomt. Een belangrijk onderdeel van het team is (persoonlijke) ontwikkeling. Ieder kwartaal is er een ontwikkelingsoverleg met het hele team om na te denken over nuttige vervolgstappen om het lange termijn doel te bereiken. Daarnaast is het de bedoeling dat binnen het team een mentorschap ontstaat waarbij junioren nieuwe collega’s opleiden. Het team heeft een open en prettige sfeer en naast het werk is er ook ruimte voor ontspanning. Het team doet vrijwel altijd mee aan de personeelsuitjes die worden georganiseerd!

Wie ben jij?

Wij zoeken een proactieve en leergierige adviseur op het gebied van afval-, oppervlakte- en drinkwater. Je maakt niet alleen hydraulische berekeningen en ontwerpen voor waterwerken en zuiveringsinstallaties, je moet ook jouw werk en de keuzes daarin goed kunnen onderbouwen richting de opdrachtgever. Tijdens jouw opleiding heb jij geleerd hoe je rapportages schrijft en hoe je deze kan onderbouwen richting de opdrachtgever. Wellicht heb je ook al geleerd om (hydraulische) berekeningen en ontwerpen te maken. Is dat niet zo? Geen probleem, dan leren wij je dat! Het team is relatief nieuw en jij vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan het opzetten en ontwikkelen van jouw team. Je durft nieuwe ideeën aan te dragen, bent ondernemend, schakelt snel en kan werken in een team met korte lijnen.

  • Je hebt een technische HBO of WO opleiding gevolgd, zoals civiele techniek, werktuigbouwkunde, watermanagement, bouwkunde of elektrotechniek. Heb je een andere opleidingsachtergrond, maar sluit deze wel aan bij de functie? Dan staan we daar voor open, wij leiden je op in de projecten!
  • Je bent net afgestudeerd of al enkele jaren aan het werk en zoekt een nieuwe uitdaging;
  • Je bent iemand met een goede werkhouding: je voelt je verantwoordelijk voor je werk en het resultaat van het team;
  • Je vindt de ontwikkeling van het team en van jezelf belangrijk.
  • Je durft daarom kritische vragen te stellen, eigen ideeën in te brengen en staat open om zaken op te pakken;
  • Je richt zelf je werkdag en bent verantwoordelijk;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Het programma van het Nationaal Watertraineeship

Het Nationaal Watertraineeship brengt jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Je ontvangt onder andere trainingen op het gebied van vakinhoudelijke, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Denk aan coaching, intervisie en gastcolleges van vele experts. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij vier verschillende organisaties in de sector. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een breed netwerk. Tijdens het traineeship leer je zowel de watersector als jezelf goed kennen. Daardoor beschik je na twee jaar bij één werkgever over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk’ te beginnen. Jouw duurzame toekomst begint hier!

Wil jij meer weten over deze functie?

Neem contact op met Helen van Zundert van het Nationaal Watertraineeship, helen@nationaalwatertraineeship.nl of bel naar +31 6 83 67 47 02.

 

Solliciteren doe je doormiddel van het versturen van je CV, diploma, cijferlijst, motivatie en een foto van jezelf naar info@nationaalwatertraineeship.nl

Meer vacature

Trainees samen op het strand

Trainee Klimaatadaptatie

WDODelta zoekt een trainee met kennis van watermanagement, planologie, klimaatwetenschappen, aardwetenschappen of vergelijkbaar. Je hebt ervaring met het zelfstandig uitvoeren van een project in de rol van projectleider met collega’s…
Lees meer

Trainee Technisch Management

Bij Delfland zorgen we voor droge voeten, stevige dijken en schoon water. Met de nieuwste technologie dragen wij zorg voor een ruim 730 jaar oude infrastructuur. Tussen firewalls en waterkeringen…
Lees meer