Trainee Management

Sta jij sterk in je schoenen en ben je iemand die van aanpakken weet? Vind jij het een feest om samen te werken en heb je uitstekende communicatieve skills? Dan is dit vooruitstrevende en innovatieve familiebedrijf misschien wel de perfecte plek om jouw steentje bij te dragen!

Jouw Trainee Functie (regio Arnhem/Nijmegen)
Als Trainee Management werk je nauw samen met de directeur van de afdeling Zand En Grind en de rest van het management team. Je bent in staat om zelfstandig te werken en vind het prettig om op projectbasis aan de slag te zijn. Denk hierbij aan interne organisatieprocessen, marktonderzoeken en concurrentieanalyses. Deze projecten kunnen gaan over organisatorische en/of financiële verbeteringen binnen het bedrijf maar ook zal je binnen de sector onderzoek doen naar bijvoorbeeld externe stakeholders. Op basis van jouw specifieke kwaliteiten is er genoeg ruimte voor nieuwe ideeën en ontwikkeling!

Jouw Team
Dit familiebedrijf is al bijna 100 jaar toonaangevend in de zand en grind industrie in Nederland. Zij levert essentiële bouwgrondstoffen aan in de industrie, bouw, sport en recreatieve sector. De voornaamste activiteit en verantwoordelijkheid van de afdeling Zand en Grind is het winnen, opslaan en verhandelen van zand en grind in Nederland. De locaties waar dit gebeurd zijn zowel in water als land. Het management werkt met gepaste trots en weten een dynamische werkplek te bieden waarin zij hopen op een jongere generatie dit in stand weet te houden en over te brengen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO/WO achtergrond met affiniteit voor de watersector / zand en grind industrie.
  • Je bent proactief
  • Je bent gericht op samenwerking
  • Je bent flexibel
  • Je hebt een aanstekelijk enthousiasme

 

Het Nationaal Watertraineeship
De samenleving staat voor complexe opgaven op het gebied van o.a. water, bodem en energie. Het oplossen van die vraagstukken vereist leiderschap, het vermogen om integraal samen te werken en verder te kijken dan je eigen belang, je organisatie en de sector. Daarom brengt ons traineeship jong talent vanuit alle disciplines over de volle breedte van de sector bij elkaar. Je ontvangt trainingen, coaching, intervisies, excursies en gastcolleges van vele experts. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij verschillende organisaties in de sector. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, ontwikkel je een brede blik en bouw je een uniek netwerk op.

Het traineeship start in april of oktober en duurt twee jaar. Vragen? Neem contact op met Bart van de Ven, bven@natuurlijktalent.nl, 06 3421 8869.

Meer nieuws

Trainee Beleid en Bestuur

Heb je affiniteit met regelgeving en politieke besluitvorming en kun je goed communiceren? Word dan Trainee Beleid en Bestuur bij Vewin! Ontwikkel jezelf en maak samen met ons impact op…
Lees meer

Trainee Dataspecialist

Ben je analytisch sterk, daadkrachtig en vind je het leuk om te werken met data? Word dan Trainee Dataspecialist bij het Nationaal Watertraineeship! Ontwikkel jezelf en maak samen met ons…
Lees meer
Menu