Trainee / Technisch Manager

Onze opdrachtgever zorgt in heel Limburg voor veilige dijken en voor voldoende, schoon en natuurlijk water. Te veel water is een probleem, maar te weinig ook. Schoon water is van levensbelang voor mensen, dieren en planten. Water, beekbodem, oevers en grondwater vormen samen het watersysteem. Onze opdrachtgever beheert, samen met verschillende instanties, samen het watersysteem.

Jouw trainee functie 
Als ondersteuning van de technisch manager zullen je taken vooral bestaan uit het begeleiden van ontwerpen. Dit betreft beken, stuwen, duikers, regenwater buffers etc.. Daarnaast verzorg je samen met de technisch manager voor de technische inbreng in de projecten vanaf de start van het ontwerp tot aan de uitvoering buiten. Een goede overdracht van het projectresultaat naar de afdeling beheer is ook een van je taken.

Jouw team
Je gaat het IPM (Integraal Projectmanagement) team Watersysteemprojecten versterken ter ondersteuning van de huidig technisch manager. De portefeuille van het IPM team omvat een een projectenbundel waarbij de projecten in verschillende projectfase verkeren; variërend van verkenning-fase tot nazorg-fase.

Eisen:

– Verstand van én interesse in Grond-, Weg-, en Waterbeheer;
– Interessante studieachtergronden: o.a. (Internationaal) Land- en Waterbeheer;
– Hydrologie snappen en begrijpen, niet zozeer als achtergrond hebben;
– Rijbewijs verreist

Deze functie wordt gecombineerd met het Nationaal Watertraineeship. Als Nationaal Watertrainee werk je 4 dagen per week voor de organisatie en 1 dag per week aan het Persoonlijk Leiderschapsprogramma. Het is een traject van 2 jaar. Met vragen kan je terecht bij Helen van Zundert (hzundert@nationaalwatertraineeship.nl)

Meer vacatures

Trainee Communicatie en Marketing

Deze netwerkorganisatie is in het leven geroepen als de regie-, beheer-, en uitvoeringsorganisatie op het gebied van digitale informatievoorziening van de waterschappen. De organisatie streeft naar een duurzaam en gemeenschappelijke…
Lees meer

    Menu