Tijdens elke bijeenkomst van het traineeship is te merken dat het traineeship bestaat uit een hechte groep mensen. Omdat het traineeship steeds harder groeit is de activieitencommissie opgericht. Dit met als doel om naast de officiële bijeenkomsten meer momenten te creëren en te organiseren waarin trainees met elkaar een hechte band kunnen creëren en onderhouden, maar ook om juist is met die persoon te praten waarmee je nog nooit gesproken hebt. De activiteiten zullen bestaan uit vakinhoudelijke bijeenkomsten met interessante en inspirerende sprekers, maar ook uit informele en sportieve activiteiten. De activiteitencommissie bestaat uit mensen van het programmabureau, actieve trainees en alumni trainees.

De eerste activiteit heeft inmiddels al plaatsgevonden. Na het afscheid van NWT10 en de start van NWT/NBT 14 heeft de activiteitencommissie een mogelijkheid tot overnachten georganiseerd. Dit zodat mensen die van ver moesten komen niet afhankelijk waren van de laatste trein, en natuurlijk omdat het ook de kans bood om de borrel elders voort te zetten. Na de borrel op de pier in Scheveningen zijn we met een groep van ongeveer twintig man uiteindelijk in de binnenstad van Den Haag beland.

De agenda voor de komende periode belooft ook veel interessants en gezelligs. In juni worden we met z'n allen bijgepraat door een natuurfilosoof. In juli staat er zelfs een heel weekend op de agenda waarin zeewater en zeeklei met elkaar getrotseerd moeten worden. In augustus wordt een epische kanotocht georganiseerd. Ook voor de maanden daarna zijn al voldoende ideeën.

Voor meer informatie over de commissie of voor tips kan contact worden opgenomen door te mailen naar nwt.activiteitencommissie@gmail.com

keyboard_arrow_up