Op vrijdag 15 april sloten 10 van onze trainees hun tweejarige NWT-avontuur af.. Chamo, Friso, Inge, Jan Jetze, Jasper, Judith, Kyra, Natasja, Stan en Tine, we gaan jullie missen! Natuurlijk maakten we er met elkaar een mooie dag van.

Dubbeltrots!

Boven op een heuvel in Arnhem kwamen de trainees van NWT8 nog eenmaal bij elkaar. Deze 10 starters in de watersector hebben twee jaar lang lief en leed gedeeld, samengewerkt en lol gehad. We zijn dubbeltrots, want deze enthousiaste talenten hebben persoonlijk en binnen hun werk over hun grenzen heen gekeken! Daarnaast was NWT8 onze eerste echt grote traineegroep.

Altijd wat te doen

Het NWT zou het NWT niet zijn als het traineeship alleen werd afgesloten met een certificaat en een groepsfoto. Daarom deden we met alle huidige trainees een Aikido workshop en een cadeau schenk ceremonie. Uiteraard was er ook een borrel en een diner.

Tijd om uit te zwaaien!

Gefeliciteerd toppers! Jullie hebben je certificaat binnen. En een definitief afscheid is dit niet, want jullie gaan verder als alumni. We hopen jullie nog vaak te zien!

keyboard_arrow_up