Op 7 december is het derde project binnen PROJECT24 van start gegaan. Vijf enthousiaste professionals met diverse achtergronden gaan zich een half jaar buigen over Leven Lang Leren in de Watersector. Het Human Capital Programma van de Topsector Water en Maritiem heeft ze uitgedaagd om te komen met een plan hoe dit vorm zou kunnen krijgen.

Daarnaast gaan ze het avontuur aan binnen het ontwikkelprogramma van PROJECT24. Hierin kunnen ze naast vaste trainingen en projectintervisies een keuze maken uit persoonlijke ontwikkeltrajecten in het half jaar dat het project duurt.

Een soort traineeship voor medior/senior medewerkers dus. Met wie we in plaats van omdenken om doen.
PROJECT24 wil complexe maatschappelijke problemen oplossen. Dat lukt tot nu toe te weinig, omdat organisaties en soms ook mensen vast zitten in hun eigen hokje. Er wordt te weinig over de grenzen gekeken. PROJECT24 doorbreekt dit op een bijzondere manier. We zetten ervaren mensen met verschillende achtergronden bij elkaar. Zij gaan aan de slag met een complex vraagstuk. Kennis wordt gedeeld en door de verschillende invalshoeken ontstaan er nieuwe inzichten die kunnen zorgen voor een doorbraak.

Samenwerken met PROJECT24 geeft energie en het is ook leerzaam. Mensen met andere kennis – maar met dezelfde drive om patronen te doorbreken – komen elkaar tegen. Werken vanuit een andere rol dan de dagelijkse routine is soms best spannend en uitdagend.
Hierbij helpt PROJECT24 door het proces te begeleiden en de deelnemers te stimuleren in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Samen doen schept een band en het is ook relevant. In 2018 volgen nog meer nieuwe projectgroepen die van start gaan. Heb je interesse en wil je op de hoogte worden gehouden? Of zit jouw organisatie met een complex probleem die als project voorgelegd zou kunnen worden aan een groep professionals? Laat het ons weten: info@project-24.nl of neem contact op met Naomi Timmer via ntimmer@project-24.nl.

Wij lossen problemen op.

keyboard_arrow_up