Het staat zwart op wit! Het Koninklijk Nederlands Waternetwerk en het Nationaal Watertraineeship gaan samen verder.

Het KNW is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. Het biedt waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform. Samen met het Nationaal Watertraineeship zorgen zij voor een kickstart voor jongeren in een actieve en ondernemende sector.

 

“Wij willen een compleet verhaal vertellen rondom overheid, historie, financiering en kennisontwikkelingen bij verschillende vakgebieden belichten.” Aldus Jaap Feil. Om te beginnen krijgen trainees een lidmaatschap bij het KNW gedurende het traineeship, waarbij zij dus automatisch betrokken worden bij netwerkevents en projecten. Directeur Monique Bekkenutte is ook positief en vertelt: “KNW heeft zeer betrokken ambassadeurs en we zien beide een grootte meerwaarde van ontmoetingen tussen senioren en trainees!”

Vanaf nu zal het KNW actief deelnemen aan het NWT Kennisfestival (projectpresentaties van de trainees) en als kers op de taart reikt zij aan het eind van die dag een Waternetwerk projectprijs uit! Het Kennisfestival zal plaatsvinden op 8 oktober 2021! Aanmelden kan via de agenda op de website.

keyboard_arrow_up