De Stroomversnellers

 

Stroomversnellers is een netwerk voor enthousiaste (WO, HBO en MBO) studenten in water- of maritieme opleiding en voor studenten uit andere opleidingen met een grote interesse in de water- en maritieme sector. Binnen dit netwerk kun je uitgebreid kennismaken met de water- en maritieme sector via inspirerende excursies, cases of bijeenkomsten. Daarnaast kun je met collega-Stroomversnellers trainingen en workshops in persoonlijke ontwikkeling volgen.

Waterambassadeurs

Binnen de Stroomversnellers kun je ook een actieve-mee-organiserende rol pakken als  Waterambassadeur. Waterambassadeurs geven mede vorm aan het programma, organiseren zich onderling in commissies, onderhouden contacten met bedrijven en organiseren mede educatie-activiteiten voor jongeren doelgroepen. Dit alles in samenwerking met de partners uit de water en maritieme sector, de organisatie achter De Stroomversnellers.

Aanmeldprocedure voor Waterambassadeurs:

Ben jij een student op een water- of maritieme opleiding of met een passie voor de water of maritieme sector en zit jij in je laatste jaar mbo-, hbo- of master?

Vanaf 1 mei kan je je weer aanmelden als Waterambassadeur!

15 juni sluiten we de aanmeldingen en kiezen we kandidaten die doorgaan naar de volgende ronde. Geselecteerde kandidaten worden 19 juni uitgenodigd voor een online pitch. De nieuwe waterambassadeurs worden dezelfde dag nog bekend gemaakt! Op 4 september hebben wij een kick-off met alle waterambassadeurs!

Ga jij de uitdaging aan?

Schrijf een motivatie brief waarin je je verteld hoe je je waterambassadeurschap gaat invullen. Als waterambassadeur krijg je veel kansen om activiteiten, trainingen en workshops te organiseren en betrek je jongeren bij water! Wil jij je passie overbrengen aan jongere doelgroepen? Heb jij een talent voor organiseren in teamverband? Heb jij andere skills die jouw de ideale waterambassadeur maken? Laat het ons weten!

Belangrijke data op een rij:

-    1 mei tot en met 15 juni: motivatiebrief insturen
-    19 juni: online pitches
-    19 juni: bekendmaking nieuwe waterambassadeurs

Ga naar de website en meld je aan!

keyboard_arrow_up