Bij het NWT zijn we altijd zoekende naar mogelijkheden om het traineesprogramma te verbeteren. Daarom voelen we onze trainees en opdrachtgevers continu aan de tand over hun hun behoeften en hebben we een Advies Commissie.
Meer leren over projectmatig werkenUit de gesprekken kwam steeds vaker het belang van projectmatig werken naar voren. Hoe doe je dat nou echt, projectmatig werken? Welke vormen van projectmatig werken bestaan er en welke rollen kun je daarbinnen vervullen? Onze trainees hebben veel te maken met samenwerken binnen projecten. De vraag kwam dus of de module Projectmanagement zoals die in het programma was opgenomen niet kon worden uitgebreid.
Natuurlijk! Samen met Wateropleidingen en AT Osborne hebben we de afgelopen periode de module uitgebreid.

Toevoeging 2 programma onderdelen

Vanaf nu krijgen onze trainees niet alleen een kennismaking met projectmanagement en praktijkervaring binnen de projecten, ze krijgen ook een verdiepende dag en een reflectiebijeenkomst tijdens hun projectleiderschap.

Tijdens de verdiepende training vanuit Wateropleidingen gaat Angelique in op de diverse vormen van projectmanagement. Wat zijn de voor en nadelen? En voor welk project zou je welke methode gebruiken?

Joost Rengers van AT Osborne nodigt op zijn beurt alle trainees die projectleider zijn in de traineeprojecten uit voor een reflectiebijeenkomst op het projectleiderschap. Doel: reflecteren op de rol als projectleider in de praktijkomgeving van de watersector met medetrainees en vanuit de praktijkbril van AT Osborne. Op deze manier maken de trainees kennis met projectmatige werkwijzen vanuit verschillende praktijkinvalshoeken.

keyboard_arrow_up