Foto: Sustainable Career Event, 11 februari 2016, Utrecht
De vorig jaar gestarte Roadshow Water is een groot succes. Vorig jaar startten we samen met Wetskills en KNW (inclusief Jong KNW en Jong IWW) het initiatief om jaarlijks alle waterrelevante opleidingen te bezoeken. Dit om alle studenten de kans te geven kennis te maken met de vele mogelijkheden die de watersector te bieden heeft.
Nu, een jaar later, hebben we 25 opleidingen bezocht en hebben we al veel studenten en starters enthousiast kunnen maken voor de watersector! Dat willen we dus uitbreiden!

Roadshow 2016

De uitbreiding van Roadshow Water is een initiatief voortgekomen uit programmatische aanpak Human Capital Water, een programma uitgevoerd door het NWP. Deze programmatische aanpak fungeert als proeftuin en pilot voor de Human Capital Agenda van Topsector Water.

Doel van 2016? Uitbreiden! Hoe?

•Met meer initiatieven die deelnemen. Dit jaar zullen onder andere ook de Topsector Water Studiebeurzen en de Unie van Waterschappen meedraaien in de Roadshow.
•Met meer te bezoeken opleidingen. Ons doel is dit jaar 50 opleidingen te bezoeken.
•Met een eigen website waar studenten en starters alle informatie kunnen vinden over de verschillende initiatieven binnen de watersector.

Heb je interesse om als organisatie aan te haken? Neem dan contact met ons op.
Wil je een bezoek van de Roadshow organiseren binnen jouw opleiding? Dat horen we natuurlijk ook heel graag!

keyboard_arrow_up