De grootste vraagstukken waar we de komende decennia mee te maken krijgen, vallen niet onder één vakgebied, of binnen één sector. Laat staan binnen één organisatie! Het probleem met dit soort complexe problemen is dat ze vaak geen eigenaar hebben. Zo blijven er veel urgente vraagstukken onbeantwoord. Naast het NWT het initiatief voor ervaren professionals om samen te werken over organisaties heen!
Ook interessant voor waterprofessionals: PROJECT24. 'Samen omdenken, samen omdóén!'

PROJECT24

Project 24 is een initiatief waarbij enthousiaste professionals, naast hun vaste werk, een tijdelijk project aangaan om op zoek te gaan naar antwoorden. Binnen het project draait alles om: complexe vraagstukken én om persoonlijke ontwikkeling.

Ben je een professional en wil je:

• Werken aan complexe vraagstukken van (over)morgen?
• Werken aan je persoonlijke ontwikkeling?
• Actief bijdragen aan de circulaire economie?
• Samenwerken met professionals uit uiteenlopende disciplines?
– En heb jij meer dan 5 jaar werkervaring?

Dan bent je een LUIM-er in de dop! Geef je dus op en doe mee, want binnen het LUIM-programma draag je bij aan de circulaire economie, terwijl je intensief gecoacht wordt op je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen met andere enthousiastelingen, grensverleggers en baanbrekers.

Bent u een organisatie en wilt u:

• Ervaren professionals inzetten voor een complex vraagstuk?
• Bijdrage aan de circulaire economie
• Innovatie initiëren?

Ook dan is PROJECT24 uw kans om mooie stappen te zetten richting een duurzame toekomst.

Doe mee!

Wil je meedoen? Kom 7 juli naar onze informatiebijeenkomst van 15.00-18.00uur in Utrecht. Schrijf je dan in via onze website www.project-24.nl of mail ons.

Op de website leggen we ook ons programma aan je uit. In september 2016 gaan we van start met de eerste groep PROJECT24.

PROJECT24 – Van omdenken, naar omdóén!

We horen graag van je!
Met vriendelijke groet,

Team PROJECT24

keyboard_arrow_up