Wist je dat er zoiets is als Team Helder Water (opvolger Henk’s Angels) onder leiding van watergezant Henk Ovink? THW wil het waterbewustzijn onder de Nederlanders vergroten. Het team is ontstaan vanuit het traineeship en bestaat zowel uit (oud) trainees als studenten.

De Nederlandse watersector geniet internationale bekendheid en wordt geexporteerd naar alle delen van de wereld. Ondanks deze grote prestaties oordeelde een recent OESO rapport (2014) dat maar weinig Nederlanders zich ‘bewust’ van de berg werk die moet worden verzet om ons watersysteem in stand te houden. Daar moet verandering in komen, om het draagvlak voor het waterbeheer te behouden en te vergroten heeft een groep van enthousiaste studenten en young professionals zich verenigd als Team Helder Water. Onder leiding van watergezant Henk Ovink, hebben zij zich ten doel gesteld om het waterbewustzijn onder Nederlanders te vergroten. Zij doen dit door het uitvoeren van concrete projecten die water zichtbaarder maken in de Nederlandse samenleving.

De projecten worden opgestart en uitgevoerd door Team Helder Water waarbij zij onafhankelijk te werk gaan en verbinding zoeken met de partijen die het beste passen bij het te behalen doel van het desbetreffende onderwerp.

Meer weten? Vraag het na bij onze trainee, Tine.

keyboard_arrow_up