Ben jij klaar om de watersector te ontdekken? Dan is Nationaal Watertraineeship een mooie start van jouw carrière. Als trainee werk je twee jaar lang, vier dagen per week op jouw werkplek. Op de vrijdagen volg je het traineeship. Dit programma bestaat uit inhoudelijke- en persoonlijkheidstrainingen, excursies, coaching, bedrijfsbezoeken, lezingen en een viertal projecten (vraagstukken uit de sector). Door dit twee jarige programma ontwikkel jij je als professional en als mens. Je leert jezelf kennen, wordt geholpen bij het samenwerken, je leert de sector kennen en je wordt onderdeel van een groot netwerk van trainees en alumni trainees. 

Binnen het traineeship bestaat de mogelijkheid om de route “Jonge Dijkwerkers” te volgen. Binnen deze route richt jij je op het thema waterveiligheid. Hiervoor ga je ook de inhoudelijke opleidingen Dijktechniek volgen. Ook bestaat de mogelijkheid om wisselen tussen twee werkplekken. Het ene jaar werk je bijvoorbeeld bij een ingenieursbureau of aannemer aan waterveiligheid. Het andere jaar doe je dit vanuit een overheidsorganisatie.  

Als afgestudeerde hbo’er of wo’er met een passende opleiding én affiniteit met water ben je van harte welkom! Je mag maximaal twee jaar werkervaring hebben. LET OP!! We gaan deze zomer van start met een extra groep in juli 2021!! Andere startmomenten zijn in april en oktober.  

Meer informatie over het Nationaal Watertraineeship is te vinden op onze website, www.nationaalwatertraineeship.nl. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 070-3 319 949. 

keyboard_arrow_up