Trainee Beleidsmedewerker Stedelijk Water

Ben jij de enthousiaste professional die ons team komt versterken? Als beleidsmedewerker stedelijk water krijg je een veelzijdig takenpakket waarin je een cruciale rol speelt in het vormgeven van een duurzame en klimaatbestendige toekomst. Samen met ons gedreven team werk je aan de transformatie van onze leefomgeving, waarbij jouw technische en financiële expertise wordt ingezet om onze stad groener en waterbestendiger te maken.

Gemeente Geldrop-Mierlo

Welkom in de levendige gemeente Geldrop-Mierlo, onder de rook van Eindhoven. Bij ons staat een moderne visie op werken en leven centraal. In het eigentijdse gemeentehuis streven we naar een gezonde werk-privébalans. Hier ontdek je ondersteunende initiatieven zoals de Dommelvallei Academie en verfrissende vergaderingen tijdens inspirerende wandelingen. Bij ons draait alles om jouw welzijn en persoonlijke groei.

Sluit je aan bij ons hechte Realisatie-team, dat gezamenlijk werkt aan diverse vakgebieden met als doel een functionele en gebruiksvriendelijke openbare ruimte te creëren. Hier ben jij een gewaardeerd lid van ons 28-koppige team, waar je unieke persoonlijkheid en drijfveren van onschatbare waarde zijn. In de gemeente Geldrop-Mierlo omarmen we een cultuur van positiviteit, openheid en resultaatgerichtheid, meteen bijzondere focus op onderling respect en werkplezier. Onze kernwaarden, waaronder het respecteren van elkaars waarde, oprechte interesse in elkaars werk en het nakomen van afspraken, vormen de solide basis van onze gemeenschap.

Samen creëren we een groenere, veerkrachtigere toekomst. Kom bij ons team en maakdeel uit van deze positieve verandering!

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jouw groei en ontwikkeling. Daarom bieden wij een uitdagend2-jarig contract als junior beleidsmedewerker stedelijk water, met uitzicht op een vast dienstverband en mogelijkheden om door te groeien binnen onze functionele schaal. Je krijgt de kans om je persoonlijk leiderschap en inhoudelijke kennis verder te ontwikkelen, met ondersteuning van een toegewijde coach binnen onze gemeentelijke organisatie en een deskundige mentor op het gebied van stedelijk water.

Wat ga je doen?

  • Als pionier op het gebied van subsidieverstrekking voor vergroening en hemelwaterafkoppeling zorg je voor zowel technische als financiële ondersteuning.
  • Je ontwikkelt innovatieve maatregelen en beleidsinitiatieven om ons klimaatbestendigheidsbeleid te versterken, in lijn met de Kaderrichtlijn Water.
  • Samen met het team draag je bij aan de uitvoering van gemeentelijke watertaken en de strategische doelen van ons Gemeentelijk Rioleringsplan.
  • Je bouwt bruggen tussen onze gemeenschap en het bedrijfsleven, en zet communicatie en samenwerking centraal om gezamenlijk onze doelen te bereiken.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond.
  • Je woont op een redelijke reisafstand van Geldrop (max. 45 minuten).
  • Je hebt affiniteit met stedelijk water en de beschreven hoofdwerkzaamheden.

Het programma van het Nationaal Watertraineeship

Het Nationaal Watertraineeship brengt jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Je ontvangt onder andere trainingen op het gebied van vakinhoudelijke, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Denk aan coaching, intervisie en gastcolleges van vele experts. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij vier verschillende organisaties in de sector. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een breed netwerk. Tijdens het traineeship leer je zowel de watersector als jezelf goed kennen. Daardoor beschik je na twee jaar bij één werkgever over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk’ te beginnen. Jouw duurzame toekomst begint hier!

Wil jij meer weten over deze functie?

Neem contact op met Bart van de Ven, bart@nationaalwatertraineeship.nl of bel naar + 31 6 34 21 88 69.

Solliciteren

Solliciteren doe je op de wijze die bij jou past vanuit de vraag: wat kun jij betekenen voor de watersector in Nederland? En hoe wil je daar jouw deelname aan het traineeship voor inzetten? De vorm daarvoor is vrij. Wel ontvangen we graag je CV, diploma en een foto van jezelf. Indien je kiest voor een filmpje (max. 2 minuten) of een online presentatietool, ontvangen we die graag als link in je CV. Leef je uit! Als het maar aanspreekt en kort en bondig is.

Je mag jouw sollicitatie versturen naar info@nationaalwatertraineeship.nl

Meer vacatures

Trainee Grondzaken

“Als trainee Grondzaken maak en bewaak je de meerjarenplannen voor het beheer van de ondergrondse infrastructuur en de technische installaties voor zowel drinkwater, afvalwater, hemelwater als grondwater.” Ben jij afgestudeerd…
Lees meer

Trainee Meetspecialist-Sensoring

“Word een specialist in sensortechnologie in het waterketenteam. Installeer, onderhoud en verbeter digitale meetsystemen terwijl je groeit en ontwikkelt als toekomstige expert”. Ben jij afgestudeerd en klaar om aan de…
Lees meer
Logo watersplash orange and blue with company name
keyboard_arrow_up