Trainee Technische Wonderen van Waterwerken

Jouw werkzaamheden

Bij Waternet sta je aan de bron van een uniek product: water! Samen met ongeveer 2000 collega’s zetten we ons in voor veilig drinkwater, schone grachten, rivieren en droge voeten. Waternet hanteert de nieuwste technologieën en is bijna 100% klimaatneutraal. Ons team bestaat uit ware vakmensen, variërend van dijkinspecteurs tot dataspecialisten en van technische genieën tot teamleiders. Gezamenlijk maken we van Waternet een werkplek waar je volledig jezelf kunt zijn. We dagen je uit om elke dag een stapje verder te gaan, en daarom bieden we een breed scala aan opleidingen en trainingen aan bij onze eigen Waternet Academie.

Jouw bijdrage

Wat staat je te wachten en waar draag je aan bij?

Met jouw technische kennis, bij voorkeur op het gebied van Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde, ga je projectinitiatieven opzetten en uitwerken tot concrete projectopdrachten. Je levert een waardevolle bijdrage aan de realisatie van nieuwbouw- en renovatieprojecten voor de AGV-rioolwaterzuiveringsinstallaties.

 

Jouw team

Je stapt in de wereld van Assetmanagement-Zuiveringskringen bij de afdeling Programmeren. Dit team is verantwoordelijk voor alle nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en groot onderhoud aan de 11 rioolwaterzuiveringsinrichtingen van AGV. Het team bestaat uit ongeveer 12 vrouwen en mannen met diverse rollen, waaronder Assetmanagers, Opdrachtgevers, Adviseurs en Vakspecialisten.

 

Je neemt dit mee:

  • Enthousiasme voor technologie en avontuur
  • Lef om uitdagingen aan te gaan
  • Analytisch vermogen om technische puzzels op te lossen
  • Resultaatgerichtheid om projecten succesvol af te ronden
  • HBO/MBO-achtergrond in techniek, bij voorkeur Elektro of Werktuigbouw

Het programma van het Nationaal Watertraineeship

Het Nationaal Watertraineeship brengt jonge talenten vanuit alle disciplines over de volle breedte van de keten bij elkaar. Je ontvangt onder andere trainingen op het gebied van vakinhoudelijke, persoonlijke én professionele ontwikkeling. Denk aan coaching, intervisie en gastcolleges van vele experts. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij vier verschillende organisaties in de sector. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, en ontwikkel je een breed netwerk. Tijdens het traineeship leer je zowel de watersector als jezelf goed kennen. Daardoor beschik je na twee jaar bij één werkgever over alle benodigde vaardigheden en inzichten om aan ‘het echte werk’ te beginnen. Jouw duurzame toekomst begint hier!

Wil jij meer weten over deze functie?

Neem contact op met Helen van Zundert, helen@nationaalwatertraineeship.nl of bel naar +31 6 836 74 702

Solliciteren

Solliciteren doe je op de wijze die bij jou past vanuit de vraag: wat kun jij betekenen voor de watersector in Nederland? En hoe wil je daar jouw deelname aan het traineeship voor inzetten? De vorm daarvoor is vrij. Wel ontvangen we graag je CV, diploma en een foto van jezelf. Indien je kiest voor een filmpje (max. 2 minuten) of een online presentatietool, ontvangen we die graag als link in je CV. Leef je uit! Als het maar aanspreekt en kort en bondig is.

Je mag jouw sollicitatie versturen naar info@nationaalwatertraineeship.nl

Meer vacatures

Trainee Hoogwaterbeschermingsprogramma

Nederland is door zijn bijzondere ligging een echt waterland. Ons land staat daarom wereldwijd hoog aangeschreven om zijn waterkennis. Gepassioneerde en goed opgeleide professionals maken het verschil in de watersector…
Lees meer

Trainee Grondwater en Bemalingen

Engineers met vernieuwingskracht die praktische en innovatieve oplossingen ontwikkelen op het gebied van civiele en bouwtechnische constructies en waterbouw. Wij staan voor goed maakbare en uitvoerbare ontwerpen. Ze hebben een…
Lees meer

Trainee Techniek

Ben jij klaar om aan de slag te gaan en een verschil te maken in de wereld van water? Het traineeship biedt jou de unieke kans om je talenten te…
Lees meer
Logo watersplash orange and blue with company name
keyboard_arrow_up