“Ben jij de enthousiaste trainee techniek die mee wil werken aan de 11 rioolwaterzuiveringsinrichtingen van Waterschap Amstel Gooi en Vecht?”

Het traineeship

Het Nationaal Watertraineeship is in 2010 gestart als initiatief van de watersector met de bedoeling jonge instroom te vergroten én hen een goede start mee te geven in de waterwereld. In dit vakinhoudelijk traineeship ga jij vanaf dag één aan de slag Waternet. Hier werk je vier dagen per week om jouw vak te leren. Ons programma ondersteunt jou bij het verbinden met anderen en de bredere sector vanuit jouw unieke perspectief, vakgebied en organisatie.

De vrijdagen staan in het teken van jou! Je ontvangt trainingen, coaching, intervisies en gastcolleges van vele experts. Je bezoekt organisaties, gaat op excursies en op meerdaagse activiteiten. Bovendien werk je aan multidisciplinaire projecten bij verschillende organisaties in de sector. Zo krijg je inzicht in en begrip voor alle verschillende perspectieven, ontwikkel je een brede blik en bouw je een uniek netwerk op.

 Doorlopend zijn zo’n 120 trainees actief en werken we samen met ruim 80 organisaties in het werkveld. De deelnemende organisaties zijn heel divers. Dit zijn onder andere waterschappen, advies- en ingenieursbureaus, kennisinstellingen, ministeries, gemeenten, provincies en aannemers, door het hele land. Inmiddels zijn er ruim 400 alumni die nog altijd in goede verbinding met dit netwerk staan. Je staat er als trainee dan ook niet alleen voor; we zijn een actieve beweging, waar jij onderdeel van uit kunt gaan maken!

Trainee Techniek

Als trainee Techniek kom je terecht bij Assetmanagement-Zuiveringskringen van de afdeling Programmeren. Het team is verantwoordelijk voor alle nieuwbouw, verbouw, renovatie en groot onderhoud aan de 11 rioolwaterzuiveringsinrichtingen van Waterschap Amstel Gooi en Vecht. Het team bestaat uit circa 12 vrouwen en mannen met verschillende rollen zoals Assetmanagers, Opdrachtgevers, Adviseurs en Vakspecialisten.

Met je technische kennis, bij voorkeur Elektrotechnisch of werktuigbouwkundig, ga je projectinitiatieven opstellen en uitwerken tot projectopdrachten. Je draagt bij aan het realiseren van de nieuwbouw en renovatie investeringen ten behoeve van de Amstel Gooi en Vecht rioolwaterzuiveringen.

Je bent in het bezit van een HBO diploma Electrotechniek of Werktuigbouwkunde. Je bent enthousiast, resultaatgericht, analytisch sterk en je toont lef.

Wil jij meer weten over deze functie?

Neem contact op met Helen van Zundert, Helen@nationaalwatertraineeship.nl of bel naar +31 6 836 74 702

Solliciteren

Solliciteren doe je op de wijze die bij jou past vanuit de vraag: wat kun jij betekenen voor de watersector in Nederland? En hoe wil je daar jouw deelname aan het traineeship voor inzetten? De vorm daarvoor is vrij. Wel ontvangen we graag je CV, diploma en een foto van jezelf. Indien je kiest voor een filmpje (max. 2 minuten) of een online presentatietool, ontvangen we die graag als link in je CV. Leef je uit! Als het maar aanspreekt en kort en bondig is.

Je mag jouw sollicitatie versturen naar info@nationaalwatertraineeship.nl

Meer vacatures

Trainee Beleidsmedewerker Water

“Word een verbindende kracht als trainee beleidsmedewerker water in Limburg, en help mee aan waterbeheer na recente uitdagingen zoals overstromingen.” Ben jij afgestudeerd en klaar om aan de slag te…
Lees meer
Logo watersplash orange and blue with company name
keyboard_arrow_up