Alumni trainee verkiesbaar bij de Europese verkiezingen: Veerle Smit

TROTS – Onze alumni trainee @veerlesmitvolt is nu verkiesbaar op de lijst (plek 8) tijdens de Europese verkiezingen. Wij willen haar nog eens aan jullie voorstellen:

“Hoi! Ik ben Veerle Smit en ik ben kandidaat voor Volt Europa voor de Europese Parlementsverkiezingen.

😍 Ik ben NWT-alumni, en startte mijn werkzame leven in 2018 als lobbyist/adviseur bestuur en beleid bij Vereniging van Waterbedrijven in Nederland (Vewin) (de koepel van drinkwaterbedrijven). Op dit moment ben ik senior strategisch adviseur bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, waar ik o.a. de bewindspersonen adviseer over de invloed van Europese ontwikkelingen en wet -en regelgeving op milieu, circulariteit en mobiliteit.

🌍 Ik vind dat we het de wereld en volgende generaties verplicht zijn om te dromen van een betere samenleving; en dat we altijd, hoe groot de uitdagingen ook zijn, een duurzame en inclusieve toekomst moeten najagen. Daarom stel ik me kandidaat voor het Europees Parlement.” Aldus Veerle.

🔝 Wij zijn blij om te zien dat onze ‘jongeren’ in actie komen om het verschil te maken. Wij wensen jou heel veel succes en plezier tijdens dit nieuwe avontuur!

Logo watersplash orange and blue with company name

Meer Nieuws

NIEUW!! NATIONAAL TRAINEESHIP LANDELIJK GEBIED

Meld je nu aan voor het Nationaal Traineeship Landelijk Gebied. We hebben twee informatiebijeenkomsten georganiseerd waar geïnteresseerde opdrachtgevers kennis kunnen maken en vragen kunnen stellen over het programma en alle…
Lees meer

Interview met trainee: Teun Hanzen 

Welk werk doe je momenteel en met welk thema houd je je bezig?   Ik voer bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) diverse werkzaamheden uit. Ik werk twee dagen in de week…
Lees meer
keyboard_arrow_up