Vijf trainees naar Aveco de Bondt!

Er zijn vorig jaar maar liefst vijf trainees gestart bij  onze partner Aveco de Bondt, Wat ze daar allemaal doen? Lees het hier!

De nieuwkomer van het stel is Danique van Amsterdam, zij is begonnen in de functie als junior adviseur op financieel en strategisch gebied.

David Schouten werkt als junior adviseur in waterveiligheid en geotechniek en start direct een extra opleiding dijktechniek. Dit behandelt de techniek, kennis en inzichten die nodig zijn om zijn technisch vakmanschap verder te ontwikkelen.

Binnen het team duurzaamheid (voormalig Primum) is Carolien van Klompenburg aan de slag gegaan met verschillende duurzaamheidsverslagen, projecten over de verduurzaming van gebouwen en doet ze mee aan ‘inspiratie sessies’ voor toekomstige projecten en stakeholders.

Emma Hilhorst is begonnen als junior adviseur vergunningen en omgevingsmanagement. Binnen de businessline water en klimaat, team vergunningen en omgevingsmanagement, denkt Emma o.a. mee over de renovatie van de Koopvaardersschutsluis in Den Helder.

Tessa Baart in oktober al gestart als trainee/junior adviseur stedelijk water. Binnen de business line water en klimaat. In de vakgroep stedelijk water gaat Tessa aan de slag met onder andere klimaatadaptatie strategie en watertoetsen. Verder gaat ze veel leren van haar collega’s en specialisten over o.a. rioolontwerpen en drainageadviezen.

Meer Nieuws

Trainees op bezoek bij Mark Harbers

Vandaag waren onze trainees op bezoek bij de minister van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om vanuit hun perspectief als jonge water- en bodem professionals een brief te overhandigen…
Lees meer

Kennisfestival 7 april 2023

Elk half jaar organiseren wij het Kennisfestival met het Nationaal Water-; Energie; en Bodemtraineeship; hier presenteren onze 130 trainees de resultaten van de 28 projecten die zij hebben gedaan bij…
Lees meer