Doe mee met de waterchallenges IJsselmeergebied zomer 2022

IJsselmeer jij mee deze zomer?

Deze zomer staat waterchallenges.nl in het teken van het IJsselmeergebied. Het IJsselmeer heeft veel functies. Het bergt zoetwater, het is natuur, het is recreatie, het is visserij, het is transsport etc.  Al deze functies samen leveren ook veel uitdagingen op. En daar gaan wij mee aan de slag!

Doe mee met de waterchallenges IJsselmeergebied zomer 2022. Je gaat veel leren en beleven deze zomer. Je hebt keuze uit negen verschillende challenges (zie website: https://waterchallenges.nl/deelnemers/).

Ook ga je drie dagen varen met alle deelnemers en experts. Zo leer je veel mensen kennen en natuurlijk ook veel over het IJsselmeergebied. Een prachtige input voor jouw challenge.

Inschrijven kan tot 25 april. Dit kan individueel maar ook met je eigen team. Het winnende team krijgt de eeuwige eer en een prijs van € 5.000,=.

Studenten en (young)professionals kunnen meedoen. Juist een brede diversiteit geeft mooie resultaten. Wil je meer weten bezoek dan de website https://waterchallenges.nl/ijsselmeergebied/.

Als je opmerkingen en/of vragen hebt laat het ons weten. Wij hopen je deze zomer te zien. Op naar een mooie zomer!

Meer Nieuws

Trainees op bezoek bij Mark Harbers

Vandaag waren onze trainees op bezoek bij de minister van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om vanuit hun perspectief als jonge water- en bodem professionals een brief te overhandigen…
Lees meer

Kennisfestival 7 april 2023

Elk half jaar organiseren wij het Kennisfestival met het Nationaal Water-; Energie; en Bodemtraineeship; hier presenteren onze 130 trainees de resultaten van de 28 projecten die zij hebben gedaan bij…
Lees meer