Een nieuwe collega – Welkom Maaike

Onlangs ben ik met veel plezier gestart als talentmanager bij het NWT.

Na mijn studie Sociale Psychologie heb ik als recruiter mogen ervaren hoe mooi het is om met allerlei mensen diepgaande gesprekken te voeren over hun dromen, drijfveren, kwaliteiten en leerdoelen om zo een plek te vinden die goed bij hen past. Als assessment psycholoog en talent- en leiderschapsconsultant heb ik meer inzicht gekregen in het ontdekken dan wel inzetten van je talenten op het juiste moment en in relatie tot de groep en het proces/de taak waar je mee bezig bent. Met mijn fascinatie voor persoonlijke groei en ontwikkeling kijk ik er naar uit om samen met de trainees, die ik nu al bewonder om hun toewijding aan een prettige en duurzame leefomgeving, aan de slag te gaan.

Naast dat ik mij ook in mijn vrije tijd bezig houd met persoonlijke ontwikkeling, door het leren van de Spaanse taal of het verdiepen van mijn yoga en meditatie practices, zoek ik ook graag natuur en avontuur op; wintersport, wielrennen, strand- en boswandelingen en actieve vakanties. Maar je maakt mij ook heel blij met een drankje op het strand in mijn woonplaats Den Haag of een bbq in eigen tuin met vrienden of familie.

Ik kijk er naar uit om velen van jullie de komende tijd te ontmoeten.

 

Logo watersplash orange and blue with company name

Meer Nieuws

NIEUW!! NATIONAAL TRAINEESHIP LANDELIJK GEBIED

Meld je nu aan voor het Nationaal Traineeship Landelijk Gebied. We hebben twee informatiebijeenkomsten georganiseerd waar geïnteresseerde opdrachtgevers kennis kunnen maken en vragen kunnen stellen over het programma en alle…
Lees meer
keyboard_arrow_up