Een nieuwe trainer – Welkom Chantal

Wij zijn blij dat Chantal als trainer en coach sinds oktober 2020 verbonden is aan het NWT. Eerder al deelde ze waardering uit als Meisje van het Compliment bij de opening van ons kantoor in Den Haag. Gaf ze een workshop Zakelijk flirten voor De Stroomversnellers, en ze was trainer tijdens de #WaterTraineeVanStart #Zomer2020 campagne.

Haar reactie na haar eerste workshop is en (na een kwartaal trainingen geven) blijft : “Wat een jonge, frisse, enthousiaste, bevlogen, wereld verbeterende mega getalenteerde mensen deze trainees! Echt een feest om hen te mogen begeleiden in meer en meer zichzelf te zijn, te vertrouwen op en hun kwaliteiten in te zetten in steeds wisselende omgevingen van teams, organisatie en de wereld.”

Persoonlijke reis

Na haar studie sociale Psychologie met een master in Training & development is ze een jaar op wereldreis geweest. Eerder woonde ze een jaar op Bonaire, als onderdeel van haar stage tijdens de studie Toeristisch Management. “Reizen brengt zo’n prettige verwondering met zich mee, met een frisse blik kijken.”

Sinds 2008 is ze werkzaam geweest als trainer, coach, docent, aan jong en oud, studenten, scholieren, in het bedrijfsleven, als zelfstandige en bij diverse organisaties.

Authentiek jezelf zijn

“Ik heb zelf veel gehad aan alle begeleiding en ontwikkeling die ik in mijn persoonlijke en professionele leven heb mogen ontvangen. Dit geef ik graag door. Authentiek onszelf zijn, in onze kracht, met onze kwetsbaarheden, maakt ons mens en vebindt. Vanuit hier nieuwsgierig zijn naar wat je van nature onderneemt en ontdekt, fascineert mij. Voor mij persoonlijk is die weg van hoofd/denken/intellect veel meer naar lijf/voelen/hart verschoven. Dit maakt dat ik naast trainingen geven, mensen nu ook begeleid middels wandel-, lichaamsgerichte en massage coaching. Ik faciliteer graag bij ‘je goed voelen en goed voelen’.”

Naast haar passies voor persoonlijke ontwikkeling en reizen, is ze steeds op zoek naar een fijne balans tussen avontuur en ontspanning. Door te wandelen, zwemmen, yoga, stilte, dansen, koken en sociale activiteiten. “Van de natuur laad ik echt op, zoals zwemmen in zee, wat een zaligheid. En fijne gesprekken over het leven en de liefde en samenzijn met vrienden geven mij energie.”

 

Logo watersplash orange and blue with company name

Meer Nieuws

NIEUW!! NATIONAAL TRAINEESHIP LANDELIJK GEBIED

Meld je nu aan voor het Nationaal Traineeship Landelijk Gebied. We hebben twee informatiebijeenkomsten georganiseerd waar geïnteresseerde opdrachtgevers kennis kunnen maken en vragen kunnen stellen over het programma en alle…
Lees meer
keyboard_arrow_up