Heel NWT bakt!

Trainees Hannah en Fenna gingen op bezoek bij Peter Pan. In de kookstudio gingen zij de strijd met elkaar aan! Wie zou de Master Chef worden? Jaap en Peter gingen jureren. Andere trainees konden online meedoen aan de kookworkshop.

Van tevoren kregen alle deelnemers een box met ingrediënten en de recepten thuis opgestuurd. Wat stond er allemaal op het vegetarische 3-gangen menu? 

  • Tarte tatin van witlof en sinaasappel  
  • Rode gort met bloemkool en hazelnoot 
  • Fudgy vegan brownies 

In gezellige setting leerde wij de tips en tricks bij het bereiden van deze gerechten. Wat deed je bijvoorbeeld als je geen rond ovenvormpje had? Het gerecht in een Ikea bakje bereiden natuurlijk! Of hoe kreeg je het meeste smaak in je bouillon/water? Door de groente in het koude water er al in te doen! 

Achteraf smulde we samen van het menu! Het was heerlijk! En de winnaar? Jaap en Peter konden niet kiezen! Hannah en Fenna waren allebei heel goed! 

Meer Nieuws

Transformeren naar een duurzame mindset

Op vrijdag 10 februari volgden alumni- en huidige trainees van het Water-, Energie- en Bodemtraineeship de training ‘een duurzame mindset’ bij oud-trainee Tiffany Pergens van Transformational Friends in Utrecht. De…
Lees meer

Bedrijfsfietsen voor een duurzame toekomst

Met onze NWT fietsen geven wij mensen een kans! Onze bedrijfsfietsen worden gemaakt in samenwerking met de sociale werkplaats Pantar een mooi initiatief van de organisatie BrandBikes.    Fietsen in…
Lees meer