Heel NWT bakt!

Trainees Hannah en Fenna gingen op bezoek bij Peter Pan. In de kookstudio gingen zij de strijd met elkaar aan! Wie zou de Master Chef worden? Jaap en Peter gingen jureren. Andere trainees konden online meedoen aan de kookworkshop.

Van tevoren kregen alle deelnemers een box met ingrediënten en de recepten thuis opgestuurd. Wat stond er allemaal op het vegetarische 3-gangen menu? 

  • Tarte tatin van witlof en sinaasappel  
  • Rode gort met bloemkool en hazelnoot 
  • Fudgy vegan brownies 

In gezellige setting leerde wij de tips en tricks bij het bereiden van deze gerechten. Wat deed je bijvoorbeeld als je geen rond ovenvormpje had? Het gerecht in een Ikea bakje bereiden natuurlijk! Of hoe kreeg je het meeste smaak in je bouillon/water? Door de groente in het koude water er al in te doen! 

Achteraf smulde we samen van het menu! Het was heerlijk! En de winnaar? Jaap en Peter konden niet kiezen! Hannah en Fenna waren allebei heel goed! 

Logo watersplash orange and blue with company name

Meer Nieuws

NIEUW!! NATIONAAL TRAINEESHIP LANDELIJK GEBIED

Meld je nu aan voor het Nationaal Traineeship Landelijk Gebied. We hebben twee informatiebijeenkomsten georganiseerd waar geïnteresseerde opdrachtgevers kennis kunnen maken en vragen kunnen stellen over het programma en alle…
Lees meer
keyboard_arrow_up