Heel NWT bakt!

Trainees Hannah en Fenna gingen op bezoek bij Peter Pan. In de kookstudio gingen zij de strijd met elkaar aan! Wie zou de Master Chef worden? Jaap en Peter gingen jureren. Andere trainees konden online meedoen aan de kookworkshop.

Van tevoren kregen alle deelnemers een box met ingrediënten en de recepten thuis opgestuurd. Wat stond er allemaal op het vegetarische 3-gangen menu? 

  • Tarte tatin van witlof en sinaasappel  
  • Rode gort met bloemkool en hazelnoot 
  • Fudgy vegan brownies 

In gezellige setting leerde wij de tips en tricks bij het bereiden van deze gerechten. Wat deed je bijvoorbeeld als je geen rond ovenvormpje had? Het gerecht in een Ikea bakje bereiden natuurlijk! Of hoe kreeg je het meeste smaak in je bouillon/water? Door de groente in het koude water er al in te doen! 

Achteraf smulde we samen van het menu! Het was heerlijk! En de winnaar? Jaap en Peter konden niet kiezen! Hannah en Fenna waren allebei heel goed! 

Meer nieuws

Challenge 10x Texel!

MOOIE START – Gisteren is de Denktank Droogte van start gegaan met een prachtige opening! Vanaf nu kan je je ook aanmelden voor de Challenge 10x Texel. 10x Texel is…
Lees meer

Hybride Traineehip

Zoals iedereen heeft het Nationaal Watertraineeship te maken met alle gevolgen van Corona en de bijbehorende maatregelen. Voor ons is het veilig voelen een belangrijke basis van waaruit wij werken.…
Lees meer
Menu