Nieuwe collega Bart

In oktober 2020 begon ik bij NWT als trainee. Persoonlijk leiderschap staat centraal in dit traineeship; wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, waar liggen mijn grenzen en welke vaardigheden heb ik om in te zetten op mijn werk. Net als mijn mede trainees leerde ik in korte tijd veel over mezelf en begon daardoor een beeld te vormen van mijn professionele carrière. Ik heb mijn hart gevolgd en kwam op het pad wat mij leidde van kwantitatief waterbeheer naar het communicatieteam van NWT!

Nu, vanaf januari 2022, begin ik in dit toffe team aan een uitdaging die echt bij me past; ik ga mij bezighouden met creatieve communicatie; video’s bewerken, socialmedia posts maken, en mijn creatieve kant gebruiken om de wereld te vertellen wie en wat NWT is! Trainees hebben veel verwachtingen aan het begin, maken veel mee tijdens het traineeship, en nemen deze inzichten mee naar hun werkgevers als zij het traineeship afsluiten. Ik wil bijdragen om hun verhalen op een leuke manier naar buiten te brengen. Opdrachtgevers hebben interessante vacatures, leuke collega’s, en gave werkplekken. Ook deze aspecten wil ik tot hun recht brengen in onze communicatie. Er gebeurt zoveel bij het Nationaal Watertraineeship, maar een groot deel van deze aspecten zijn onbekend voor de buitenwereld. Ik zie het als mijn taak om een completer beeld te geven van hoe het is om aangesloten te zijn bij het NWT.

Iets korts over mezelf: Ik ben creatief. Schilderen, tekenen, houtbewerken, muziek maken, films maken en editen; ik vind het allemaal leuk. Naast communicatiemedewerker ben ik ook nog professioneel muzikant en ik hou enorm van (bord)spelletjes!

Meer Nieuws

Trainees op bezoek bij Mark Harbers

Vandaag waren onze trainees op bezoek bij de minister van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om vanuit hun perspectief als jonge water- en bodem professionals een brief te overhandigen…
Lees meer

Kennisfestival 7 april 2023

Elk half jaar organiseren wij het Kennisfestival met het Nationaal Water-; Energie; en Bodemtraineeship; hier presenteren onze 130 trainees de resultaten van de 28 projecten die zij hebben gedaan bij…
Lees meer