Online kennisevents

Nieuwe manier om projectuitkomsten en kennis te delen

Op vrijdag 9 april is het weer zo ver! Traineegroepen bestaande uit water- bodem- en energietrainees presenteren de resultaten van de projecten die zij de afgelopen maanden gezamenlijk hebben uitgevoerd. Ben je benieuwd op welke vraagstukken zij zich gestort hebben en tot welke verfrissende ideeën dit heeft geleid? Kom dan langs! Inspiratie en netwerkmogelijkheden gegarandeerd!

Onze trainees hebben aan afwisseling geen gebrek; vier dagen per week werken ze voor hun eigen werkgever en op vrijdag werken ze samen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Twee kwartalen per jaar werken ze met onze trainers en coaches aan allerlei belangrijke vaardigheden. De twee overige kwartalen werken de trainees in kleine groepjes aan een project van één van hun werkgevers. Een mooi kans om geleerde skills in de praktijk te brengen en te experimenteren met verschillende teamrollen.

Aankomend kwartaal werken de trainees onder andere aan cases van Waternet, Koninklijke Smals en DNV GL. Net als afgelopen jaren zullen onze multidisciplinaire denktanks weer tot interessante oplossingen en antwoorden komen. Het leuke is dat hun oplossingen en denkwijzen vaak ook inspirerend zijn voor andere organisaties. Keer op keer zien we dat kennisdeling op onze projectdagen leidt tot het verder brengen van oplossingen en tot (de verkenning van) nieuwe samenwerkingen.

Waar we voorheen projectpresentaties hielden zijn we nu overgestapt naar een dynamischere vorm: het Kennisevent! Tijdens het kennisevent is er meer ruimte voor onderlinge ontmoetingen, netwerken, inspiratie opdoen en interactie. Door het publiek meer aan het woord te laten ontstaan er interessante discussies en worden onderliggende vragen beantwoord. In de pauzes willen we doormidden van verschillende activiteiten zoals yoga onderlinge interactie faciliteren. Omdat de afgelopen twee kennisevents online hebben plaatsgevonden inspireerden we de deelnemers om in de pauzes juist naar buiten te gaan om de van het NWT ontvangen bloemzaadjes te planten. Zo doen we en wat goed voor onszelf én voor onze leefomgeving want juist deze dingen vindt het NWT zo belangrijk.

Logo watersplash orange and blue with company name

Meer Nieuws

NIEUW!! NATIONAAL TRAINEESHIP LANDELIJK GEBIED

Meld je nu aan voor het Nationaal Traineeship Landelijk Gebied. We hebben twee informatiebijeenkomsten georganiseerd waar geïnteresseerde opdrachtgevers kennis kunnen maken en vragen kunnen stellen over het programma en alle…
Lees meer
keyboard_arrow_up