Masterclass naar de Kronkelwaarden van de IJssel gegeven door Smart Rivers

EXCURSIE – Vorige week vrijdag hebben onze trainees een interessante young professionals masterclass naar de Kronkelwaarden van de IJssel van Smart Rivers gevolgd.

Nadine van der Hoeven vertelt er meer over! “Voorafgaand aan de excursie is er een mini-college. Tijdens de excursie staan er 3 experts verdeeld over het gebied. Iedere expert vertelt vanuit zijn eigen kennis het verhaal achter de omgeving en de rivier.
Hierbij leer je ontzettend veel over de invloed van de mens op de natuur. Ieder verhaal heeft een andere achtergrond en invalshoek, dit zorgt voor interessante vragen en leuke discussies.

Kortom een leerzame dag! De volgende masterclass staat gepland op 21 september naar de Grens Maas!”

#excursie #smartrivers #nationaalwatertraineeship #Kronkelwaarden #Ijsel

 

Meer Nieuws

Trainees op bezoek bij Mark Harbers

Vandaag waren onze trainees op bezoek bij de minister van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om vanuit hun perspectief als jonge water- en bodem professionals een brief te overhandigen…
Lees meer

Kennisfestival 7 april 2023

Elk half jaar organiseren wij het Kennisfestival met het Nationaal Water-; Energie; en Bodemtraineeship; hier presenteren onze 130 trainees de resultaten van de 28 projecten die zij hebben gedaan bij…
Lees meer