Masterclass naar de Kronkelwaarden van de IJssel gegeven door Smart Rivers

EXCURSIE – Vorige week vrijdag hebben onze trainees een interessante young professionals masterclass naar de Kronkelwaarden van de IJssel van Smart Rivers gevolgd.

Nadine van der Hoeven vertelt er meer over! “Voorafgaand aan de excursie is er een mini-college. Tijdens de excursie staan er 3 experts verdeeld over het gebied. Iedere expert vertelt vanuit zijn eigen kennis het verhaal achter de omgeving en de rivier.
Hierbij leer je ontzettend veel over de invloed van de mens op de natuur. Ieder verhaal heeft een andere achtergrond en invalshoek, dit zorgt voor interessante vragen en leuke discussies.

Kortom een leerzame dag! De volgende masterclass staat gepland op 21 september naar de Grens Maas!”

#excursie #smartrivers #nationaalwatertraineeship #Kronkelwaarden #Ijsel

 

Meer Nieuws

Transformeren naar een duurzame mindset

Op vrijdag 10 februari volgden alumni- en huidige trainees van het Water-, Energie- en Bodemtraineeship de training ‘een duurzame mindset’ bij oud-trainee Tiffany Pergens van Transformational Friends in Utrecht. De…
Lees meer

Bedrijfsfietsen voor een duurzame toekomst

Met onze NWT fietsen geven wij mensen een kans! Onze bedrijfsfietsen worden gemaakt in samenwerking met de sociale werkplaats Pantar een mooi initiatief van de organisatie BrandBikes.    Fietsen in…
Lees meer