Kennisbehoeften microverontreinigingen en microplastics

Dit project stond in het teken van het ontwerpen en implementeren van een cursus gericht op het begrip van microverontreinigingen voor Wateropleidingen. Een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot microverontreinigingen werd grondig behandeld en verduidelijkt binnen het kader van deze cursus. Daarnaast werd een uitgebreide marktverkenning uitgevoerd om de behoeften en trends in de sector beter te begrijpen en te integreren in de cursusinhoud.

Het team dat verantwoordelijk was voor het succesvol voltooien van dit project bestond uit Vincent van der Linden, Chakira Vink, Frank Bot en Maaike Krikhaar. Hun expertise en toewijding hebben bijgedragen aan het creëren van een waardevolle en uitgebreide cursus die aan de behoeften van Wateropleidingen voldoen.

Als resultaat van dit project is een waardevolle bron van kennis en educatieve materialen gecreëerd, die Wateropleidingen in staat stelt om haar aanbod uit te breiden en professionals binnen de watersector te voorzien van relevante en actuele informatie.

Tags:
CursusmicroplasticsvervuilingWaterwateropleidingen

Meer Projecten

Synchronie tussen drie Swimmable Rivers

Het Swimmable Rivers-project is gericht op het bevorderen van zwembaarheid in stedelijke gebieden, vooral langs rivieren. Trainee en projectleider Lars van Schagen is gevraagd om dit initiatief op te zetten.…
Lees meer
keyboard_arrow_up