Opstellen van een propositie voor duurzame werklocaties (zoals bedrijventerreinen) in 2035

Dit project richtte zich op het gezamenlijk verduurzamen van een industrieterrein met ongeveer 800 bedrijven. De sleutel tot succes bleek te liggen in de samenwerking met de aangrenzende bedrijven. Het voorstel was om gezamenlijk te investeren in zonne-energie of een E-hub.

De deelnemers aan dit project waren Pieter Minnee, Madeleine de Haan, Stan Kaal en Robert Stok. De aanbeveling om buren gezamenlijk te laten investeren is opgenomen in het beleid voor het verduurzamen van het industrieterrein. De opdrachtgever voor dit project was het Platform Ondernemend Meijerstad. Deze aanpak benadrukt het belang van samenwerking tussen bedrijven op een industrieterrein om gezamenlijk duurzame initiatieven te realiseren, wat in lijn is met het bredere streven naar duurzaamheid binnen de gemeenschap.

Tags:
Bedrijventerreinpropositie

Meer Projecten

Synchronie tussen drie Swimmable Rivers

Het Swimmable Rivers-project is gericht op het bevorderen van zwembaarheid in stedelijke gebieden, vooral langs rivieren. Trainee en projectleider Lars van Schagen is gevraagd om dit initiatief op te zetten.…
Lees meer
keyboard_arrow_up