De watersector heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Watertraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun watercarrière

Groepsfoto 5 jaar NWT met bril

Werken met talent

Trainee Iris

Werk met jouw talent

Stan van den Bosch

Werk met talent

Onze trainees

NWT 16

Onze trainees van NWT16 zijn gestart in het voorjaar van 2018 en zullen in het voorjaar van 2020 afscheid nemen. Lees hier hun individuele verhalen:

> lees meer

NWT15

Onze trainees van NWT15 zijn gestart in het najaar 2017 en zullen in het najaar van 2019 afscheid nemen. Lees hier hun individuele verhalen:

> lees meer

NWT14

Onze trainees van NWT14 zijn gestart in voorjaar 2017 en zullen in het voorjaar van 2019 afscheid nemen. Lees hier hun individuele verhalen:

> lees meer

NWT13

Onze trainees van NWT13 zijn gestart in najaar 2016 en zullen in het najaar van 2018 afscheid nemen. Lees hier hun individuele verhalen:

> lees meer

Onze alumni

Het NWT heeft al een grote groep jonge waterprofessionals een goede start geboden van hun carrière. Nog steeds worden onze alumni sterk betrokken bij het programma en vinden we het belangrijk dat huidige traines en alumni elkaar leren kennen. Lees hier meer over hun tijd als trainee:

> lees meer